Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
cof

Uthyrning av fossilfri uppvärmning till din byggplats

Den norska regeringen önskar fossilfria lösningar för byggarbetsplatser över hela landet till 2025. Dessutom har miljörådet kartlagt användningen av fossil värme och drar slutsatsen att bensin, diesel, eldningsolja och gas kommer att fasas ut under de kommande åren. I rapporten nämner de att värmare som använder fossil diesel kan ersättas med värme från elektricitet eller fjärrvärme.

Därför fokuserar vi på Energy Rent på att leverera lösningar för fossilfri uppvärmning. Vi hyr fossilfri uppvärmning till din byggplats. Har du ett stort projekt på gång? Tveka inte att kontakta oss gällande fossilfria lösningar i själva byggprocessen. Vi på Energy Rent har den expertis och utrustning som är i linje med regeringens önskemål.

Torkning och upptining

Vi hyr ut fossilfri värme i många varianter till din byggplats. Om du behöver värma under själva byggprocessen, oavsett om det är för torkning eller upptining, har vi vad du behöver.

I vår produktportfölj hittar du allt från mobila värmeväxlare till luftbatterier. Bland annat kan vi hyra ut vattenburen värme med bioolja, gas, värmepump eller el. För oss är inget projekt för stort eller för litet. Vi har levererat flera värmesystem i MW-klassen, faktiskt över 7,5 MW i ett och samma projekt.

Försvarsbyggnad

Ett av våra referensjobb relaterade till uthyrning av fossilfri uppvärmning till byggplatser, var när vi testade kylsystemet för försvarsbyggnader i Sverige med bioolja. Vi levererade 1,5 MW värme med komplett leverans, temperaturkontroll och shunt. RME100 biobränsleolja på raps uppfyller kraven för fossilfritt, och det mesta av vår utrustning kan köras på denna typ av olja.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.