Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Uthyrning av vattenburen värme

Uthyrning av vattenburen värme! 

Vatten är fantastiskt för att överföra värme. Vattenburen värme används mycket för allt från hus och byggnader till fotbollsplaner för att nämna något. Visste du att det är möjligt att hyra värmesystem som producerar varmt vatten till vattenburen värme?

Vattnets specifika värmekapacitet tillsammans med dess goda viskositet gör att många väljer att hyra vattenburen värme istället för att använda en hel hög med mindre enheter. Det kan vara på byggarbetsplatsen, fotbollsplanen eller på hotellet som förlorade fjärrvärmen på grund av oförutsedda händelser. Det finns många användningsområden för vattenburen värme.

Utrustningen vi använder för att producera varmt vatten sträcker sig från mobila värmepumpar, mobila elektriska pannor, mobila bio-oljepannor, mobila gaspannor eller mobila pelletspannor. Värmen som produceras leds genom flexibla slangar i storleken DN25 till DN150, beroende på behov.

Härifrån kan vi leverera mobila värmeväxlare vars funktion är att skapa ett hydrauliskt skiljetecken mellan kundansökan och vår utrustning, eller via en radiator med fläkt för leverans av varm luft.

Uppvärmning av fotbollsplaner är något vi ser en ökad tendens till. Vi använder en elektisk värmecentral för produktion och leverans av vattenburen värme till gräsmattan.
Vi har levererat 7,5MW vattenburen värme i ett och samma anläggning, och har flera gånger levererat mobila värmecentraler i MW klassen. Möjligheterna är många, likaså lösningarna. Kontakta oss om du vill ha mer information eller referenser när det gäller uthyrning av vattenburen värme

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.