Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Få ett bra erbjudande på uthyrning av värme

Vårt team är specialiserat på uppvärmning och erbjuder komplett uthyrning av modulära värmecentraler med effekter från 9 kW till över 7.000 kW, lämpliga för alla typer av företag.

Vi fokuserar på energieffektiva, utsläppsfria och säkra lösningar genom att tillhandahålla grön och miljövänlig värme via våra mobila värmecentraler.

Vi skräddarsyr lösningarna exakt efter dina behov, exakt när du behöver dem - för varje sekund räknas.

Ring oss
Mobil kyla för uthyrning

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.

Vi är experter på värme

Energy Rent AS är ledande inom uthyrning av mobila värmelösningar. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt upp en expertis inom tillfällig uppvärmning för industri, byggarbetsplatser och HVAC-applikationer.

Våra tekniska specialister har den expertis som krävs för att möta de mest krävande behoven. Vi erbjuder skräddarsydda värmelösningar som säkerställer effektivitet och tillförlitlighet.

Lång och bred erfarenhet

Rätt temperatur är avgörande i många industriella processer. Oavsett om det handlar om produktion, lagring eller arbetsmiljö är stabil värme en viktig komponent för optimal drift och säkerhet.

Med omfattande erfarenhet från olika branscher förstår vi de unika utmaningar som varje industri står inför. Våra mobila värmelösningar är därför utformade för att uppfylla de specifika behoven hos en mängd olika företag.

Våra mobila värmesystem är idealiska för tillfällig användning inom en rad olika branscher, t.ex. tillverkning, byggnation, lagring och evenemang. De är konstruerade för snabb installation, tillförlitlig drift och maximal effektivitet.

De bästa lösningarna

Vi levererar värmesystem som uppfyller morgondagens krav. Våra värmecentraler är byggda enligt höga kvalitetsstandarder och innehåller integrerade pumpar, expansionskärl och styrsystem. Dessa komponenter säkerställer en effektiv och tillförlitlig värmeleverans.

Alla våra värmecentraler övervakas noggrant via vår avancerade portal, vilket ger dig full kontroll över driften. Detta garanterar en säker och stabil värmeleverans, anpassad efter dina specifika behov.

mobilpanncentral

Frågor och svar (Q&A) om våra värmesystem

Vad är fördelen med mobila värmesystem?

Mobila värmesystem erbjuder flexibilitet, snabb installation och effektiv uppvärmning för tillfälliga behov.

Hur fungerar uthyrningsprocessen?

Kontakta oss för en konsultation. Vi skräddarsyr lösningen efter dina behov och ser till att leverans och installation sker snabbt.

24/7/365

Vi är tillgängliga i hela Europa

Energy Rent är problemlösare med mobila, utsläppsfria lösningar inom värme, kyla, ventilation och ånga, anpassade för företag i en rad olika branscher. I kritiska ögonblick levererar vi säkra och pålitliga lösningar som håller verksamheten igång.

Lösningar som passar överallt

Lager och industri
Bygg under konstruktion
Kontor
Produktionslokaler
Evenemang
Byggplatser
Konsert och kulturlokaler
Tält och hallar
Idrottsarenor och hallar
Och mycket mer

6 goda skäl att välja Energy Rent

Du är i trygga händer, låt oss hjälpa dig vidare!