Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Bilde av barn dom driver med curling.

Uthyrning av curling

Bavarian Curling

Uthyrning av curling! Tänk dig en platt sten med ett 30 cm långt handtag som sticker rakt upp. Det ska du skicka längs en isbana för att komma så nära som möjligt ett litet mål. Du spelar nu Bavarian Curling!

Föreställ dig nu att isbanan ligger på torget, utanför kontoret, vid idrottshallen - eller var du än önskar. Vi sysslar med uthyrning av curling. Ta på dig curlingbyxorna, och gör dig redo för en fantastiskt rolig aktivitet som passar för alla!

Vad är Bavarian Curling?

Bavarian Curling, även känd som Ice Stock, är en sport som liknar vanlig curling - och som spelas mest i Tyskland, Österrike och norra Italien. Sporten går ut på att skicka en curling-liknande sten längs en isbana, för att komma så nära som möjligt ett mål som skickats ut först.

Sporten har utövats i flera hundra år, och efter 1950 har både europamästerskap och världsmästerskap utvecklats. Bavarian Curling har faktiskt också demonstrerats under två vinter-OS!

Här i Norge är det Energy Rent som ansvarar för uthyrning av curling, med vårt Icebreaker™ koncept.

Icebreaker™ där du vill

Energy Rent kan leverera 100 kvadratmeter Icebreaker™ isbana - perfekt för Bavarian Curling. De kan anpassas till alla platser, monteras på en dag och klara för skridskoåkning på dag tre.

Utöver montering, träning i underhåll och demontering när evenemanget är över, har vi självklart med 20 curlingstenar (Ice Stock). Vi skapar ett super roligt aktivitet, ett perfekt marknadsföringsverktyg för att skapa uppmärksamhet kring ditt evenemang!

Vi sätter självklart också upp isbanor för vanlig skridskoåkning - eller med släder för fart och skoj på isen. Vi kommer till platsen för att lägga en detaljerad och anpassad plan, så att du får den bästa produkten för dina behov.

Energy Rent följer dig från A till Ö

Vi har levererat flera isbanor - alltid i tid och med stor framgång. Produkten passar för alla och användningen är enkel för alla. Vi följer dig från A till Ö! Det blir ingen komplikationer eller oro över placering, tekniska lösningar, drift och underhåll av mobil kylanläggningen. Genom projektet erbjuder vi hjälp med profilering, innehållsproduktion och tips för strategi på sociala medier!

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.