Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Uthyrning av kompletta isbanor och ishallar. Kontakta oss idag för ett bra erbjudande.

Vi har ett eget koncept, Icebreaker, där vi levererar nyckelfärdiga mobila ishallar. Vi har även möjlighet att leverera discolampor, mobila rutschbanor och barnvänliga stödstöd och tält.

En mobil ishall kan sättas upp överallt. Vi anpassar ishallar som möter just deras behov.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Vi är experter på att skapa fantastiska ögonblick

Energy Rent har unik spetskompetens inom mobil kylning. Genom att använda teknik som de flesta tycker är ointressant ger vi roliga samlingsstunder!

De senaste åren har Stavanger Centrum fått en 450 kvadratmeter stor ishall som har installerats på Oljemuseet i Stavanger.

Lång och bred erfarenhet

Vi har lång erfarenhet av ishallar, och har levererat dussintals med framgång.

En komplett ishall levereras med redundans av kylkrets och pumpar för maximal driftsäkerhet, högeffektivt köldmedium som är miljövänligt samt övervakning och fjärrstyrning av kylpaketet via internet. På begäran kan vi även leverera skridskor, skridskohjälp (pingviner), underhåll av isen, ljudanläggning, belysningssystem och tält.

Under 2019 installerade vi ”bankisen” ishallen som stod på Ruten i Sandnes centrum. Ishallen levererades lättillgänglig för rullstolsburna och levererades med ”penginstöd” för de minsta.

Bavarian Curling

Vi kan leverera ishallar på upp till 100 kvadratmeter. Dessa ishallar är perfekta för Bavarian Curlig. Banorna kan ställas upp för att passa vilken plats som helst och kan monteras på en dag.

Vi monterar, ger utbildning i underhåll och demonterar när eventet är klart!

Vi har allt du behöver, inklusive 20 curlingstenar (Ice Stock) och ordnar allt för en bra upplevelse.

Bilde av barn dom driver med curling.

Vinterveckan 2022

År 2022 levererade vi en 150 kvm stor inbyggd skridskobana i centrum av Randaberg. Lösningen att bygga in skridskobanan har gett små och stora magiska ögonblick på isen oavsett väder och vind.

Skridskobanan i centrum blev en social arena som användes av stora delar av byn.

Du är i trygga händer, låt oss hjälpa dig vidare!