Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Events

Vi hyr ut värme, kylning och ventilation till ditt event

Energy Rent AS är experter på uthyrning av tillfällig värmekylning- och ventilationssystem.Vi är mycket flexibla och kan leverera snabbt till varje event. Oavsett tillställning, ge gästerna den perfekta temperaturen så att svettiga dagar och kalla kvällar förhindras! Vi har bland annat miljövänliga värmepumpar med låga driftskostnader och extremt snabb installation.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Miljövänlig

Uppvärmning och nedkylning av lokaler, tält och hallar är något vi kan. Varje år hyr Energy Rent ut kyl- och värmeutrustningar för ett antal olika evenemang. Allt från stora mässor i hallar till mindre privata evenemang i trädgårdstält.

Vi har ett särskilt fokus på miljövänliga lösningar. Vi kan till exempel leverera mobila ”plug-and-play” värmepumpar som har låga driftskostnader och extremt snabb installation. Vi har också utrustning för biodiesel och el.

Filmuppsättning

Energy Rent valdes som leverantör för nedkylning av filminspelningen av Hollywoodfilmen ”Snömannen” där vi både såg till att filmsetet kyldes ner och att snön kördes in. Dessutom såg vi till att skådespelarna framför kameran fick ”froströk” för att markera kylan.

Vi skapar flexibla lösningar oavsett behov, så att ditt evenemang kan genomföras precis som du vill

Mobila isbanor

Energy Rent via konceptet Icebreaker ™ planerar, dimensionerar, bygger samt driver sina egna mobila isbanor.

I december 2021 satte vi upp en 450 kvadratmeter stor ishall på Oljemuseet i Stavanger, i samarbete med Stavanger centrum. Ishallen har blivit en årlig attraktion tillsammans med julmarknaden, pepparkaksstaden och andra evenemang i stadskärnan.

Snabb respons - Toppkvalitet

Vi planerar, dimensionerar och sätter upp den perfekta lösningen för varje evenemang. Vi kan leverera på de flesta centrala områden i landet på 1–2 dagar. Med andra ord är vi redo att göra vårt bästa för att ditt evenemang ska genomföras på ett smidigt sätt.

Vi på Energy Rent är en solid partner som vet hur viktigt det är att leverera det som avtalats, till överenskommen tid och pris. Tveka inte att kontakta en av våra skickliga medarbetare för att planera uthyrning av våra utrustningar för ditt evenemang.

Du är i trygga händer, låt oss hjälpa dig vidare!