Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
20013-kilfrost-k400-plasticbarrel

Kilfrost K400 - Pneumatiskt frostskyddsmedel

Pneumatisk frostvätska

Kilfrost K400 är tillgänglig hos Energy Rent, den nordiska distributören för Kilfrost. K400 är en frostvätska och ett smörmedel som har utvecklats speciellt för att säkerställa en stabil och säker drift av pneumatisk utrustning, även i de tuffaste miljöerna.

Vi i Norden är inga främlingar för kallt väder, en stor utmaning för pneumatisk utrustning. Då är det bra att veta att med K400 pneumatisk frostsvätska får din tryckluftsutrustning en bättre och säkrare vardag.

Vid kallt väder kan vattnet i pneumatisk utrustning frysa, vilket ofta blockerar luftflödet som ett resultat. Kilfrost K400 är utformad för att läggas till luftflödet, så att den blandar sig med vattnet och därmed exponerar fryspunkten.

Detta innebär att vattnet inte kommer att kunna frysa och att det fria luftflödet säkerställer full drift. På grund av K400: s förmåga att blanda sig med vatten är den idealisk för bland annat vattenborrning, eftersom K400 spolas ut ur hålet vid första vatteninflödet.

K400 är inte ett tillsats utan ett syntetiskt smörjmedel. Kilfrost K400 håller en mycket hög kvalitet, även under extremt tryck.
Egenskaper som att absorbera vatten upp till fyra gån

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.