Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Prosjektfakta

300m² mobil isbana
Inkluderade skridskor, pingviner och bänkar

Utmaningen

Stavanger centrum ville erbjuda en unik vinteraktivitet under julmarknaden genom att etablera en 300m² stor isbana. Utmaningen låg i att installera och underhålla en säker och underhållande isbana mitt i stadens hjärta, där logistiken och placeringen kunde utgöra utmaningar.

Bilde av montert mobil isbane i Stavanger Sentrum

Lösningen

Energy Rent levererade en fullt utrustad tillfällig isbana som inkluderade alla nödvändiga komponenter för en omedelbar och säker skridskoupplevelse. Detta omfattade själva isbanan, skridskor för uthyrning, stödpingviner för barn och bänkar för åskådare. Installationsteamet såg till att isbanan var klar att användas i god tid innan julmarknaden startade, och underhöll isytan genom hela perioden för att säkerställa optimal kvalitet och säkerhet.

Girl on one of Energy Rent's mobile ice rinks in Stavanger.

Resultatet

Den tillfälliga isbanan blev en stor framgång och lockade många besökare, både lokala invånare och turister, som njöt av möjligheten att åka skridskor i hjärtat av Stavanger. Isbanan bidrog till ökad fottrafik och längre vistelsetid på julmarknaden, vilket också gynnade de omgivande butikerna och matställena.

GEO væske

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.