Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Prosjektfakta

Mobil vattenburen värmecentral för fossilfri bygguppvärmning
Ansluten till mobila fjärrvärmefläktar för effektiv värmefördelning
Anpassad till en flerfunktionshall på ca 13 000 m2

Utmaningen

Nya Jordal Amfi skulle byggas med stränga miljökrav, inklusive användning av fossilfria lösningar för alla byggplatsens operationer. Detta inkluderade krav på att alla byggmaskiner och uppvärmningssystem måste vara elektriska eller använda biodiesel, en utmaning som krävde en innovativ och effektiv strategi för byggnadsuppvärmning och torkning av byggplatsen.

Lösningen

Energy Rent installerade en mobil vattenburen värmecentral som var helt i linje med projektets miljömål. Denna central designades för att leverera högeffektiv värme utan fossila bränslen, kopplad till mobila fjärrvärmefläktar som distribuerade värmen jämnt i den 13 000 m2 stora idrottshallen. Systemet optimerades för att säkerställa maximal energieffektivitet och minimal miljöpåverkan.

Utleie Kjølemaskin

Resultatet

Det mobila vattenburna värmesystemet från Energy Rent såg till att byggprocessen vid Nya Jordal Amfi kunde fortsätta oberoende av väderförhållanden, samtidigt som det uppfyllde de stränga miljökraven för fossilfri byggnation. Lösningen bidrog till en jämn framdrift i byggprojektet och visade ett framgångsrikt exempel på hållbara byggmetoder i större skala.

Utleie av mobilt kjøleanlegg

Energy Rents lösning för fossilfri bygguppvärmning var avgörande för att uppfylla våra stränga miljömål under uppbyggnaden av Nya Jordal Amfi. Deras anpassning och teknologi säkerställde att vi kunde fortsätta byggnationen genom alla faser, oavsett väder, med minimal miljöpåverkan.

- Projektledare

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.