Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Ventilasjonsanlegg

Uthyrning av ventilation under renovering

Uthyrning av ventilation – din lösning för en behaglig miljö

När det kommer till uthyrning av ventilation, har vi täckt dig oavsett projektets karaktär eller storlek. Oavsett om du står inför ett byggprojekt, en renovering, ett kontorslandskap som behöver rätt temperaturkontroll, eller tillfälliga behov för luftkvalitet, har vi den perfekta lösningen för dig med våra ventilationsalternativ för uthyrning.

 

Ökad trivsel med mobil ventilation

Vi förstår vikten av rätt temperatur för att skapa en trevlig och bekväm miljö. Tänk dig en mässa eller en konferens där allt är noggrant planerat, men temperaturen är alldeles för hög. Oavsett hur bra det organisatoriska är, kommer det att bli en obehaglig upplevelse för alla närvarande. Våra mobila ventilationsanläggningar är skräddarsydda för att tillgodose olika behov, vare sig det handlar om bröllop, konferenser, maskinrum, kontorslandskap eller andra användningsområden.

 

Drift av mobil ventilationsanläggning

Vi prioriterar din komfort och säkerhet, därför övervakar vi alla våra mobila ventilationsanläggningar via internet. Detta innebär att vi har full kontroll över temperatur och systemdrift, så att du kan fokusera på andra viktiga uppgifter medan vi tar hand om det tekniska och säkerställer att luftkvaliteten upprätthålls hela tiden. Vi är här för att göra din upplevelse så trevlig som möjligt när det kommer till uthyrning av ventilation.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.