Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Uthyring av ventilationsaggregater

Hos Energy Rent AS sker uthyrning av ventilationsaggregat.

Ren och tempererad luft är viktig för både välbefinnande och produktivitet. Uthyrning av ventilationsaggregat där du bara behöver ansluta ström och kanaler får du hos Energy Rent. Ventilationsaggregatet kan levereras med inbyggd kylning och uppvärmning.

Det viktiga att tänka på när du hyr en ventilationsenhet, är att veta vad du behöver när det gäller luftmängd och om du behöver integrerad värme och kylning. Placering är viktigt att tänka på, eftersom ventilationsaggregaten kan vara ganska stora.

Energy Rent AS kan erbjuda de bästa hyreslösningarna. Som nämnts ovan har vi hyreslösningar där kunden bara behöver ansluta el- och ventilationskanaler, men vi har även lösningar där vi levererar ventilationsbatterier avsedda för vatten, då måste du vara ansvarig för den faktiska produktionen av både kylning och uppvärmning.

Vi kan också hjälpa till med uthyrning av värme och kylning baserat på vattenburen värme. Sedan levererar vi både en kylmaskin och en komplett mobil värmecentral med panna, pump och expansion. Vi kan även leverera mobil värmepump för uthyrning. Detta är väldigt fördelaktigt och kräver inte mycket installation. Då får du en miljövänlig uppvärmning som bonus.

I vissa fall levererar vi kompletta paket för temperaturkontroll. Detta inkluderar en generator, kylmaskin eller värmepump, slangar, buffertank, cirkulastionspumpe, glykol och driftsansvar.

Kundgrupperna som hyr ventilation varierar från hotell, köpcentrum till industrier och bygg & anläggningsbranschen.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.