Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Vannbåren varme

Hyr värmecentral

Mobil värmecentral


Vi erbjuder flexibla hyresalternativ för mobila värmecentraler som passar dina kapacitetsbehov. Våra mobila värmecentraler kan drivas med olika energikällor, inklusive gas, olja, bio-olja, el och pellets.


En mobil värmecentral för uthyrning består huvudsakligen av en ISO-container, brännare, panna, pump och styrenhet. Den fungerar som ett externt pannrum och kan ibland ha en integrerad tank för en mer praktisk placering på platsen. Vi har levererat mobila värmecentraler med kapaciteter från 50 kW till över 7 MW i vissa projekt.


Vem kan hyra en värmecentral? Det är en mycket bred spridning när det gäller vilka som hyr. Det är allt från fotbollsklubbar (undervärme till gräsmattan), sjukhus, produktion och industri till bygg- och anläggningsbranschen. Gemensamt för alla våra kunder är att de upptäcker möjligheten att hyra sådan utrustning, även om många tidigare inte visste att detta var ett alternativt lösning.


Vi förstår att miljövänliga lösningar blir allt viktigare för våra kunder. Därför erbjuder vi även uthyrning av värmepumpar, som är ett mer energieffektivt och miljövänligt alternativ. Värmepumpar utnyttjar energin från omgivningarna för att producera värme och erbjuder betydande fördelar med lägre energiförbrukning och minskade utsläpp. Vårt sortiment av mobila värmepumpar kan täcka olika behov och storlekar och erbjuder pålitlig och effektiv uppvärmning i linje med dagens miljökrav. Vi är dedikerade till att erbjuda hållbara lösningar som bidrar till att minska vår påverkan på miljön samtidigt som vi uppfyller våra kunders behov av värme och komfort.


Kontakta oss idag, så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för att hyra en värmecentral.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.