Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Prosjektfakta

50kW mobil värmepump med 36kW el-batteri för spetslast
Perforerad air sock för jämn värmefördelning och låg ljudnivå

Utmaningen

Kunden hade behov av en uppvärmningslösning för ett stort mattält som både kunde leverera konstant och behaglig värme, samt frisk luft under krävande vinterförhållanden. Lösningen måste vara utsläppsfri för att uppfylla miljökrav och säkerställa en sund inomhusmiljö för användarna.

Lösningen

Energy Rent installerade en mobil värmepump på 50kW utrustad med ett 36kW el-batteri för att klara spetslast under de kallaste perioderna. Systemet inkluderade även avancerad styrning för friskluftstilförsel och var fördelat inuti tältet med hjälp av en perforerad airsock. Detta säkerställde jämn värmefördelning och låg ljudnivå, optimerad för komfort och energieffektivitet.

Mobil Chiller KM 20

Resultatet

Den mobila värmepumpslösningen säkerställde att mattältet blev uppvärmt på ett jämnt och behagligt sätt under hela vintern, samtidigt som det tillfördes frisk luft för att upprätthålla en sund och behaglig inomhusmiljö. Utsläppsfri teknik och den energieffektiva designen bidrog till att minska energianvändningen och miljöpåverkan, vilket var i linje med kundens hållbarhetsmål.

tørke betonggulv

Energy Rent levererade en utmärkt lösning för vårt behov av uppvärmning och frisk luft i mattältet. Deras mobila värmepump var inte bara effektiv, utan också utsläppsfri, vilket hjälpte oss att uppfylla våra miljö- och komfortkrav.

- Koordinator

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.