Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Prosjektfakta

Uthyrning av mobila ventilationssystem och värmepumpar
Internt distributionsnät för optimal värmefördelning

Utmaningen

Under COVID-19-pandemin behövde försvarsmakten snabbt inrätta tillfälliga mottagningsområden för att hantera pandemirelaterade aktiviteter. Det var kritiskt att se till att dessa tält hade tillräcklig uppvärmning och ventilation för att upprätthålla en trygg och bekväm miljö för både patienter och vårdpersonal.

Lösningen

Energy Rent svarade omedelbart på försvarets uppmaning genom att leverera flera stora ventilationssystem och mobila värmepumpar. Dessa system sattes upp för att effektivt kontrollera både frisklufttillförsel och temperatur i tälten. Dessutom installerades ett internt distributionsnät för att säkerställa optimal fördelning av varm luft i hela mottagningsområdet.

Mobil Airhandler

Resultatet

Med de mobila ventilation och värmesystemen på plats, kunde försvaret upprätthålla en hälsosam och kontrollerad miljö i tälten. Detta var avgörande för att säkerställa patienternas och vårdpersonalens välbefinnande, samtidigt som det möjliggjorde effektiv hantering av COVID-19-åtgärder. Systemen bidrog till att förhindra spridning av viruset genom att upprätthålla ren och filtrerad luft, samtidigt som de håll temperaturen på en behaglig nivå under varierande väderförhållanden.

Energy Rents-lösningar var avgörande för upprättandet av våra tillfälliga COVID-19 mottagningar. Deras snabba respons och effektiva systemer säkerställde att vi kunde erbjuda en säker och komfortabel miljö under utmanande förhållanden.

- Logistikansvarig, Försvarsmakten

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.