Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Prosjektfakta

2 st 1,5MW miljövänliga värmecentraler

Utmaningen

För att bibehålla spelbarhet på konstgräsplaner och komfort i byggnader under kyligare månader, behövdes en tillförlitlig och miljövänlig uppvärmningslösning. Utmaningen låg i att hitta en lösning som kunde leverera tillräcklig värme på ett effektivt sätt, samtidigt som den upprätthöll miljöstandarder.

Fotballbane midlertidig undervarme

Lösningen

Energy Rent mötte denna utmaning genom att hyra ut två 1,5MW miljövänliga värmecentraler, designade för att ge effektiv och hållbar värme. Dessa centraler installerades för att leverera undervärme till konstgräsplaner och uppvärmning för byggnader, och säkerställde att både idrottsaktiviteter och byggoperationer kunde fortsätta obehindrat under kyligare perioder.

Resultatet

Med installationen av de två värmecentralerna uppnåddes optimal temperaturkontroll för konstgräsplanen och byggnaderna, vilket ledde till minskade avbrott och förbättrad användarvänlighet. Den miljövänliga tillvägagångssättet säkerställde också att lösningen var hållbar, vilket stämde väl överens med organisationens miljömål.

Energy Rent levererade en utmärkt värmelösning som inte bara mötte våra värmekrav utan också våra miljömål. Vi är mycket nöjda med hur de hanterade hela processen och resultaten det medförde

-Anläggningssansvarig

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.