Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Prosjektfakta

KM100 mobil kylmaskin
HE400 mobil värmeväxlare
Komplett leverans av kablar, slangar och flänsar

Utmaningen

Under en kritisk testfas blev en offshorekompressor utsatt för intensiva belastningar, vilket genererade betydande överskottsvärme. Det var avgörande att hitta en lösning som kunde kyla ner denna värme effektivt för att undvika överhettning och potentiell skada på utrustningen, samtidigt som det garanterade säkerheten och integriteten för testprocedurerna.

Lösningen

Energy Rent hyrde ut en KM100 mobil kylmaskin tillsammans med en HE400 mobil värmeväxlare för att hantera denna utmaning. Dessa enheter valdes strategiskt för deras förmåga att hantera stora mängder värme och implementerades snabbt på plats. All nödvändig utrustning som kablar, slangar och flänsar levererades också för att säkerställa en sömlös integration med befintlig offshoreinfrastruktur.

Resultatet

Den mobila kylösningen fungerade optimalt under testfasen och kontrollerade effektivt temperaturen genom att ta bort överskottsvärme. Detta säkerställde att offshorekompressorn kunde operera under säkra förhållanden utan risk för överhettning. Resultatet var en framgångsrik testperiod där alla prestandaparametrar uppnåddes utan komplikationer.

Energy Rent såg till att vår offshorekompressor effektivt kylde ner under en kritisk testperiod. Deras snabba leverans och tekniska support var ovärderlig för att garantera en framgångsrik och säker testning.

- Projektledare

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.