Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Prosjektfakta

Mobil värmepanna, titankylare, och shunt
Snabb höjning av vattentemperatur från 2°C till 10°C
Nödlösning implementerad på kort varsel

Utmaningen

En stor aktör inom vattenbruksindustrin stod inför en utmaning när deras fasta uppvärmningsanläggning inte var klar i tid för ankomsten av en stor mängd fisk. Med fisk som kräver en vattentemperatur på 10°C för optimal hälsa och tillväxt, och befintligt vatten vid endast 2°C, var det kritiskt att hitta en snabb lösning för att undvika risk för fiskvälfärden.

Uthyrning av mobil värmeväxlare till industri

Lösningen

Energy Rent levererade en komplett tillfällig värmelösning bestående av en mobil värmepanna, en mobil titankylare för effektiv värmöverföring och en mobil shunt för exakt temperaturkontroll. Systemet installerades snabbt och kopplades upp för att värma upp vattnet från 2°C till önskade 10°C, vilket säkerställde att de nödvändiga förhållandena uppnåddes före fisken anlände.

Utslippsfri byggvarme

Resultatet

Den tillfälliga upvärmningslösningen fungerade effektivt och säkrade att vattnet snabbt nådde den nödvändiga temperaturen. Detta bidrog till att bibehålla fiskarnas hälsa och främja deras tillväxt under perioden innan den permanenta uppvärmningsanläggningen blev färdigställd. Tack vare den snabba och effektiva lösningen undveks eventuell risk för fiskvälfärd.

Energy Rent levererade en livsviktig lösning när vårt permanenta uppvärmningssystem inte var klart. Deras mobila värmesystem säkerställde att vi kunde upprätthålla vattentemperaturen på en nivå som var avgörande för vår nya fisk. Utmärkt service och teknisk expertis.

- Driftsledare

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.