Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Prosjektfakta

Mobil kylmaskin med hög kapacitet
Snabb installation och integration med befintliga system
Kontinuerlig drift och kundkomfort säkerställd under renovering

Utmaningen

Sørlandssenteret genomgick omfattande renoveringsarbeten, vilket påverkade funktionaliteten för det fasta kylsystemet. Det var avgörande att hitta en tillfällig kylösning som kunde hantera centrets stora yta utan att störa den dagliga driften eller kundkomforten.

Lösningen

För att möta behovet av pålitlig och kontinuerlig kylning hyrde Energy Rent ut en mobil kylmaskin med tillräcklig kapacitet för att täcka hela centrets yta. Denna lösning implementerades snabbt för att säkerställa minimal störning för butiker och kunder. Utrustningen placerades strategiskt och integrerades med befintliga ventilationssystem för att maximera effektiviteten.

40037-chiller-km-1200-cool-mq

Resultatet

Den mobila kylmaskinen såg till att temperaturen i Sørlandssenteret hölls behaglig, vilket var avgörande för att upprätthålla en bra kundupplevelse och säker drift av butikerna. Resultatet var att centret kunde fortsätta att fungera effektivt och utan avbrott eller obehag för besökare, trots pågående byggarbeten.

Kilfrost_Cooltrans_Plus_25_litres

Energy Rent såg till att våra kunder och anställda kunde njuta av en komfortabel miljö även under omfattande renoveringar. Deras mobila kylmaskin var en livräddare för vår dagliga drift.

- Fastighetsförvaltare, Sørlandssenteret

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.