Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Prosjektfakta

Komplett hetoljeanläggning levererad och installerad

Utmaningen

Kunden upplevde en katastrofal brand som förstörde deras befintliga hetoljeanläggning, vilket kritiskt störde driften. Det var essentiellt att snabbt ersätta anläggningen för att minimera driftsstopp och ekonomiska förluster.

Lösningen

Energy Rent reagerade omedelbart på kundens nödsituation genom att leverera en komplett hetoljeanläggning. Leveransen inkluderade alla nödvändiga komponenter för en snabb och effektiv installation. Teamet startade monteringen så snart utrustningen anlände till platsen, och arbetade intensivt för att säkerställa en snabb återupptagning av normal drift.

40303-oljeltank-ot-7000

Resultatet

Det snabba svaret och installationens effektivitet säkerställde att kunden kunde återuppta driften av hetoljeanläggningen bara några veckor efter branden. Detta minimerade driftstopp och de ekonomiska konsekvenserna av händelsen, och säkerställde att kunden kunde fortsätta sina operationer med minimal störning.

Vi är djupt tacksamma för Energy Rents snabba åtgärder och effektivitet. Deras förmåga att leverera och installera en ny hetoljeanläggning på så kort tid var avgörande för att vi snabbt kunde återuppta vår produktion.

- Underhållschef

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.