Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Prosjektfakta

2 x KM7 split mobila kylenheter
Effektiv värmeavledning och kondenskontroll via modifierat fönstersystem

Utmaningen

En kund stod inför en kritisk situation där deras serverrum snabbt uppnådde höga temperaturer som hotade att överhetta servernarna. Detta skapade en brådskande risk för datafel och driftstopp, något som kunde leda till betydande förluster för företaget.

Lösningen

För att omedelbart hantera kylbehovet, levererade och installerade Energy Rent två KM7 split mobila kylenheter, var och en med en kapacitet att producera cirka 7 kW kylning. Enheter placerades effektivt och kondensatorer installerades i ett fönster i ett angränsande rum genom ett anpassat system för att säkerställa optimal värmeavledning och kondenskontroll.

Vårt utbud av kylmaskiner omfattar luftkonditionering, värmeväxlare, luftbehandlare, torrkylare och samt tillbehör till dessa.

Resultatet

Den mobila kylningssolutionen såg till att snabbt sänka temperaturen i serverrummet, vilket förhindrade överhettning av kritisk infrastruktur. Med stabil och pålitlig kylning i drift, kunde kunden upprätthålla kontinuerlig serverdrift utan avbrott eller skador, vilket säkrade dataintegritet och driftskontinuitet.

Energy Rent snabbt svar och effektiva mobil kylning räddade oss från potentiellt katastrofala serverfel. Tack vare deras insats, kunde vi fortsätta våra operationer utan störningar under en kritisk period.

- Direktör

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.