Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Prosjektfakta

3 MW torrkylare installerades för kylning av kylcentralen

Utmaningen

Stavanger Konserthus stod inför ett problem med ansamling av värme genererad av kylcentralens kompressorer. Denna värmepåbyggnad kunde potentiellt påverka konserthuset operationer och bekvämligheten för publiken och artisterna. Det var avgörande att hitta en lösning som snabbt kunde avleda denna överskottsvärme och behålla en optimal driftstemperatur.

Vannbåren varme

Lösningen

Energy Rent svarade på behovet genom att leverera och installera en 3 MW torrkylare, som specifikt valdes för sin kapacitet att hantera den avsevärda värmemängden. Torrkylaren integrerades i det befintliga kylsystemet för att maximera effektiviteten och säkerställa att all oönskad värme effektivt avlägsnades från området.

Mobil Drycooler

Resultatet

Den installerade torrkylaren löste problemet med kompressorvärme genom att säkerställa kontinuerlig bortledning av överskottsvärme. Detta bidrog till att upprätthålla en behaglig och konstant temperatur inuti konserthuset, förbättrade driftseffektiviteten och säkerställde att både publik och artister kunde njuta av evenemangen under ideala förhållanden.

Tack vare Energy Rents snabba respons och effektiva lösning kunde vi snabbt återställa en behaglig miljö i Stavanger Konserthus. Deras torrkylare har varit avgörande för att upprätthålla perfekta förhållanden för våra evenemang.

- Driftschef, Stavanger Konserthus

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.