Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Hyra kylmaskin - mobila kylmaskiner för uthyrning

Prisvärd, flexibel och hållbara kylning

Ring oss
Hyra kylmaskin

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.

Din leverantör av tillfälliga kylmaskiner

Välkommen till Energy Rent – vi har Norges och Sveriges största urval av kylmaskiner för uthyrning. Med vår expertis säkerställer vi att du får den flexibilitet du behöver, vare sig det gäller att kyla ner hela byggnader, ett inomhusevenemang, lager eller stora ishockeyrinkar.

Våra mobila enheter är utformade för enkel installation och förflyttning, vilket gör dem idealiska för tillfälliga projekt eller evenemang. Har du några frågor eller vill hyra ett kylaggregat direkt? Kontakta oss gärna!

kylanlaggning

Att hyra kylmaskin av Energy Rent - kvalitet och energieffektivitet

När du hyr en kylmaskin från oss, får du tillgång till kvalitativ, energieffektiv utrustning. Vi förstår också vikten av att erbjuda lösningar som är snälla mot både plånboken såväl som miljön. Varje maskin i vårt sortiment är därför utvald för dess prestanda och låga energiförbrukning, vilket kan innebära betydande besparingar av elräkning och koldioxidutsläpp.

Förutom att hyra ut kvalitetsutrustning har också vi på Energy Rent kvalificerad personal med formell utbildning inom kylteknik. Vår personal kommer att stödja dig i allt från planering till installation och se till att din kylmaskin fungerar optimalt. Vi besiktigar och underhåller kontinuerligt våra produkter, vilket innebär att din utrustning alltid kommer att vara i toppskick.

Bild av ett kylanläggning hos kund

Våra produkter

På Energy Rent strävar vi efter att erbjuda de bästa kylmaskinerna för ditt unika behov. Oavsett om du planerar ett evenemang, behöver kyla en plats inomhus eller vill upprätthålla en behaglig temperatur på kontoret, har vi en lösning för dig. Nedan följer några av de vanligaste sorters kylmaskiner och några av våra populära modeller.

Mobil luftkonditionering - Cool KM7: Idealisk för kontor, produktion och kontrollcentraler. Denna enhet är flexibel, lätt att installera och erbjuder upp till 7kW kylningskapacitet.

Mobil kylanläggning - KM100: Perfekt för större projekt som isbanor, stora serverrum eller hela byggnader. Med en kylkapacitet på 100kW vid 32°C, garanterar den optimal kyla även under intensiva förhållanden.

Mobil ventilationsanläggning - AC150 C/H: För dig som behöver kraftfull ventilation. Kan även användas för uppvärmning där värmekapaciteten är 450 kW, 65 grader celsius.

Kylmaskinen utgör kärnan i processen. Den består huvudsakligen av en kompressor, en förångare, en kondensor, köldmedium och en expansionsventil. Dessa komponenter arbetar tillsammans genom att utnyttja tryck- och temperaturskillnader i kylprocessen.

Ser du någon modell du är intresserad av att hyra eller har frågor om? Tveka inte att höra av dig!

Mobil kylanläggning

Tillfällig uthyrning av kylmaskin - anpassat efter dina behov

Oavsett om du befinner dig i en oväntad driftstörning eller behöver kylning inför ett kommande evenemang, erbjuder vi anpassade lösningar för varje unikt behov. Våra flexibla kylmaskiner är konstruerade för en effektiv och snabb installation, så att du kan få kyla precis när du behöver det.

Vi har ett mångsidigt utbud inom mobil kylning, inklusive luftkonditionering, värmeväxlare, luftbehandlare, torrkylare och mycket mer. Detta innebär förhoppningsvis att vi har det du letar efter.Trots att vårt lager och kontor ligger i Sydnorge, strävar vi efter att leverera din produkt var som helst i Sverige inom 24 timmar. Vi hjälper såklart till med monteringen och installationen också.

mobila kylmaskiner

Ditt val av kylmaskin

Vårt designteam är redo att hjälpa dig att välja rätt kylmaskin baserat på dina specifika krav. Vi tar också hänsyn till kompatibilitet med andra system eller enheter du kanske redan har. Hos oss kommer det vara enkelt att hitta en lösning som enkelt integreras med din befintliga infrastruktur.

Under “referenser” går det att läsa om nöjda kunder som har tagit del av Energy Rent´s mobila kylmaskiner. Där finns exempel på att vi genom åren har ordnat kyla i sporthallar, kontorsbyggnader, forskningsstationer, konserthallar och mycket mer. Bli en nöjd kund du med!

Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att möta dina behov av kylning.

Ditt val av kylmaskin
24/7/365

Vi är tillgängliga i hela Europa

Energy Rent är problemlösare med mobila, utsläppsfria lösningar inom värme, kyla, ventilation och ånga, anpassade för företag i en rad olika branscher. I kritiska ögonblick levererar vi säkra och pålitliga lösningar som håller verksamheten igång.


6 goda skäl att välja Energy Rent

Du är i trygga händer, låt oss hjälpa dig vidare!