Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Få en kraftfull rengöring och avkalkning av ditt system med Kamcos produkter

Med Kamcos innovativa produkter för rengöring och avkalkning av värmesystem och kylsystem kan du spara betydande driftskostnader över tid samtidigt som du förlänger livslängden och ökar värdet på din utrustning. Genom att optimera utrustningens prestanda kommer du att uppnå ökad effektivitet, säkerhet och stabilitet i dina system samtidigt som du minskar risken för driftstopp.

Utforska vårt breda utbud av lösningar för rengöring och avkalkning och upplev ett enklare och mer kostnadseffektivt sätt att underhålla dina system!

Ring oss
Kamco produkter

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.

Fokus på användarvänlighet

Kamcos produkter är utvecklade med fokus på att vara användarvänliga och enkla att underhålla, så att du kan få maximal valuta för din investering. Deras kemikalier, pumpar och tillbehör är utformade för att ge en snabb och effektiv rengöring och avkalkning av värmesystem och kylsystem.

Kamco har ett brett utbud av produkter för olika tillämpningar, inklusive kraftfull rengöring och avkalkning, korrosionsinhibering och sterilisering, avkalkning, fireside-rengöring och dieseltillsatser. Deras produkter kan användas för att rengöra och underhålla en rad olika system, inklusive rörledningar, pannor, varmvattenberedare, värmeväxlare och kondensorer.

SYSTEM-HUSH

Rengöring och avkalkning

Kamco erbjuder ett brett utbud av effektiva lösningar för rengöring och avkalkning av uppvärmnings- och kylsystem. Bland deras produkter hittar du CombiMag SOLO, en magnetisk power flushing-filter som snabbt tar bort föroreningar från vattnet, CombiMag DUAL DIGITAL, som kombinerar magnetisk rengöring med integrerad, digitalt kontrollerad värmare, och CombiMag TWIN POWER, en dubbel magnetisk power flushing-filter utvecklad för användning i kommersiella värmesystem. Dessa produkter är utformade för att ge kraftfull rengöring av system och är idealiska för en rad olika branscher och applikationer.

COMBIMAG-SPLIT

Innovativa produkter

Kamco är engagerade i att utveckla innovativa produkter som kan hjälpa dig att rengöra och avkalka dina system på ett mer effektivt sätt.

Kamco är engagerade i att utveckla innovativa produkter som kan hjälpa dig att uppnå bättre resultat med mindre arbete. Ett bra exempel på detta är deras Clearflow-pumpar med flow reversal-teknologi. Dessa pumpar gör det enklare och snabbare att rengöra och avkalka uppvärmnings- och kylsystem.

C210M-FWF-2

Miljövänlig

Kamco har en stark inriktning på miljövänliga lösningar, och deras produkter är utvecklade för att minimera miljöpåverkan samtidigt som de ger effektiva resultat. Deras kemikalier är biologiskt nedbrytbara och de arbetar kontinuerligt med att utveckla nya produkter som är ännu mer miljövänliga.

SCALEBREAKER-FX
24/7/365

Vi är tillgängliga i hela Europa

Energy Rent är problemlösare med mobila, utsläppsfria lösningar inom värme, kyla, ventilation och ånga, anpassade för företag i en rad olika branscher. I kritiska ögonblick levererar vi säkra och pålitliga lösningar som håller verksamheten igång.


6 goda skäl att välja Energy Rent

Du är i trygga händer, låt oss hjälpa dig vidare!