Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Hyra mobil ångpanna – uthyrning av tillfälliga pannor

Mobila ångpannor för all typ av verksamhet

Våra ångpannor är av industriell design och är redo för omedelbar och oberoende användning. Ångpannorna är utrustade med matningspumpar, förvaringstank för matarvatten och dubbelbrännare, vilket innebär att du kan elda med antingen olja eller (naturgas). Vi kan också inkludera externt tanksystem och vattenreningsverk.

Ring oss

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.

Dina leverantör av mobila ångpannor

Välkommen till oss på Energy Rent – din pålitliga partner för uthyrning av mobila ångpannor. Användningen av ånga och det höga tryck som följer är ofta kritiskt för verksamheten i mejerier, raffinaderier och sjukhus. Vid en olycka eller ett planerat såväl som ett oplanerat driftstopp behövs därför en tillfällig lösning. Vi är specialiserade på att tillhandahålla kvalitativa, mobila ångpannor snabbt.

Hos oss kan du hyra kompletta ånganläggningar av mindre storlek, eller hyra ångpanna som är i den övre delen av skalen. Eller kanske önskar du bara att hyra tillbehör till ditt befintliga ånganläggning? Vi hjälper dig att hitta de rätta lösningarna. Energy Rent AS har kvalificerad personal som kommer att kunna stödja dig, i allt från planering till design i detalj. Vi erbjuder installation, service och underhåll.

Med vår mångåriga erfarenhet, utrustning och breda utbud av uthyrningsobjekt säkerställer vi att du hittar vad du letar efter. Kontakta oss idag!

Mobile Dampanlegg

Mobil ångpanna – ett effektivt val

Ångpannor är ett energieffektivt val och innefattar ett aggregat som genom förbränning av bland annat naturgas och olja bildar ånga, som kan användas till allt från värmekraftverk till pappersfabriker. På sådana platser eller i liknande verksamheter kan behovet av tillfälliga ångpannor uppstå, där situationen till och med kan vara brådskande.

Energy Rent skräddarsyr en lösning för just ditt företag och dess behov. Vi strävar efter att kunna leverera din mobila ångpanna inom 24 timmar efter själva beställningen. Med vår breda kunskap och omfattande nätverk av pålitliga partners ser vi till att du får den mest lämpliga lösningen.

Raffinaderi - Uthyrning av mobil ångpanna till kund.

Vår uthyrning av ångpannor

Vi på Energy Rent erbjuder en omfattande uthyrningstjänst för mobila ångpannor. Oavsett om du behöver en hel ånganläggning, en ångpanna i mindre skala, eller bara tillbehör till din nuvarande anläggning, kan vi hjälpa dig. Med ett spann från 400 kg/h till över 16,000 kg/h, kan våra ångpannor dessutom snabbt levereras och installeras.

Våra ångpannor nyttjar en brännare för själva uppvärmningen. Med tillägg i form av matarvattenpumpar och en ackumulatortank säkerställs en konstant påfyllning av pannan. Denna kombination gör att pannan genererar den exakta mängden ånga som krävs för specifika projekt.

Samtliga av våra ångpannor blir noggrant besiktigade efter användning. Hittar vi smuts, driftfel eller andra skavanker, åtgärdas dessa omedelbart. Alla ångpannor är dessutom utrustade med säkerhetsventiler som förhindrar explosion vid för högt tryck.

behöver hyra en mobil ångpanna?

En flexibel och skräddarsydd lösning

Oavsett om du behöver hyra en mobil ångpanna, hjälp med installationen eller specifika tillbehör, kan du lita på oss. Vi förstår också att det kan vara klurigt att integrera ångpannorna med redan befintliga system och enheter. Vår personal hjälper er såklart med denna process. Vårt mål är alltid att ge dig den mest flexibla och anpassade lösningen, så att din verksamhet kan fortsätta smidigt.

Energy Rent:s ångpannor och serviceinriktade personal är alltid redo. Trots att vårt huvudkontor ligger i Sydnorge har vi resurserna att hjälpa dig snabbt oavsett var du befinner dig i Sverige, förhoppningsvis inom 24 timmar.

Mobil ångpanna

Miljövänlighet och support

Trots att bränslet ångpannor ofta använder sig av, exempelvis naturgas och olja, strävar vi efter mer hållbar uthyrning med hjälp av några komponenter. Våra ångpannor uppfyller miljöregleringar när de utrustas med miljövänliga brännare för att minska skadliga utsläpp. Vi erbjuder även energieffektiva alternativ, vilket inte bara hjälper planeten men också minskar dina driftskostnader.

Vad gäller support, är vår dedikerade personal i Sverige och Norge alltid redo att bistå med installation, underhåll, utbildning, och teknisk support för att säkerställa optimal drift.

 Energy Rent - din pålitliga partner för uthyrning av mobila ångpannor.

En kvalitativ tillfällig lösning

Att välja Energy Rent som din leverantör av mobila ångpannor innebär att välja expertis, kvalitet och en för dig skräddarsydd lösning. Med vår omfattande erfarenhet, breda sortiment och engagemang för utmärkt kundservice, kan vi garantera att ditt behov av en kvalitativ ångpanna tillfredsställs.

Ta del av vårt utbud och expertis idag! Tveka inte att kontakta oss idag, vid frågor eller intresse av vår uthyrning.

Damp prosjekt i nord norge
24/7/365

Vi är tillgängliga i hela Europa

Energy Rent är problemlösare med mobila, utsläppsfria lösningar inom värme, kyla, ventilation och ånga, anpassade för företag i en rad olika branscher. I kritiska ögonblick levererar vi säkra och pålitliga lösningar som håller verksamheten igång.


6 goda skäl att välja Energy Rent

Du är i trygga händer, låt oss hjälpa dig vidare!