Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Hyra mobil kylanläggning - tillfällig anläggning för uthyrning

Tillfällig, kvalitativ kyla inom 24 timmar.

Ring oss
Hyra kylaggregat

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.

Uthyrning av kvalitativa kylanläggningar

I en alltmer uppvärmd värld blir behovet av effektiva kylanläggningar allt mer närvarande. Vi på Energy Rent sätter vår styrka i att förse våra kunder med toppkvalitativa, tillfälliga kylanläggningar. Vi förstår vikten av att ha tillgång till pålitlig, energieffektiv kylteknik, oavsett vad gäller sporthallar, kontorsbyggnader eller sjukhus.

Varmt välkommen att höra av dig till oss! Vi strävar efter att kunna tillhandahålla din mobila kylanläggning inom 24 timmar, samt att erbjuda hjälp vid installationen.

Bilde av lastebil med utstyr fra Energy Rent

Varför hyra en kylanläggning hos oss?

Varje kylanläggning i vårt sortiment är utvald för dess prestanda och låga energiförbrukning, vilket garanterar betydande besparingar av elräkningen och minskade koldioxidutsläpp. Utöver detta, med vår spetskompetens inom mobil kylning, ser vi till att du får en lösning skräddarsydd för dina unika behov, oavsett verksamhet: industri, kontor, vattenbruk eller livsmedelsindustrin.

I samtliga av våra uthyrningsobjekt används också, så långt som det är möjligt, den miljövänliga värmeöverföringsvätskan Kilfrost Geo.

Samtliga av de kylanläggningar som finns i vår utlåningspark blir kontinuerligt besiktigade efter att de använts. Hittar vi smuts eller ett driftfel åtgärdas detta omedelbart. Du ska känna dig fullständigt säker när du hyr din anläggning av oss.

Utöver att erbjuda uthyrning av högkvalitativ utrustning, består vår personal på Energy Rent av många utbildade kyltekniker. Vårt team är dedikerade att stödja dig genom hela processen, från planering till installation, och säkerställer att din kylmaskin fungerar på bästa möjliga sätt.

tillfälligt kylaggregat - flexibilitet när du behöver det

Nöjda kunder

Vi som jobbar på Energy Rent är mycket stolta över att kunna visa upp en lång lista med tidigare tillfredsställda beställare och våra installationer hos dem. Bland dessa uthyrningar finns kylanläggningar installerade i sporthallar, kontorsbyggnader, sjukhus, serverrum, lager och många fler.

Vi förstår hur omständligt det kan vara att integrera en mobil kylanläggning med redan befintliga system, enheter och infrastruktur. Med vår spetskompetens anpassar vi oss för just dig och ditt företags behov, samt rekommenderar vilken typ av kylanläggning som är relevant.

Under “Referenser” går det att läsa om våra tidigare projekt. Vår välgång mäts i antalet nöjda kunder. Bli en du med!

kjoling-teststasjon

Våra tillfälliga kylanläggningar

Det som skiljer oss från mängden är kvaliteten på vår kylutrustning och vårt engagemang för utmärkt service. Vare sig du är i behov av att hyra luftkonditionering, värmeväxlare, luftbehandlare, torrkylare eller annan typ av kylanläggning kan du vara säker på att du får en kvalitativ produkt.

Med övervakning av driftsparametrar som standard erbjuder vi en extra säkerhet. Vi kan också enkelt mäta temperaturen via ett digitalt system i varje kylanläggning. Vi skickar larm via SMS om något inte står rätt till, vilket gör att du kan vara trygg i vetskapen om att allt fungerar som det ska.

Nye jordal amfi, midlertidig kjøling

Den mobila anläggningen – ett smidigt och effektivt val

Vi förstår att varje projekt har sina egna unika krav, vilket reflekteras i vårt breda utbud. Oavsett om du behöver kyla för ett enskilt evenemang eller en långvarig installation, har vi kylsystem som kan anpassas till dina behov.

Trots att vårt huvudkontor ligger i Sydnorge strävar vi efter att leverera din kylanläggning inom 24 timmar, var du än befinner dig i Sverige. Med vår snabba leverans- och monteringsservice är vår tjänst optimal om du behöver kylning inom kort varsel.

kylanlaggning

Slutligen

Kylanläggningar utgör hjärtat i många verksamheter. Att välja rätt leverantör är därför avgörande. Oavsett din bransch eller ditt behov, kan du lita på oss för att leverera kvalitativa, pålitliga och effektiva kylanläggningar när och var du behöver dem.

Vi strävar dessutom efter att tillhandahålla energieffektiva och utsläppsfria alternativ, i syfte att bidra till en mer hållbar framtid. Bland vårt stora utbud hittar du säkerligen vad du letar efter, om inte får du gärna fråga!

Vi på Energy Rent hjälper dig – kontakta oss idag.

kjoling-pa-kontoret
24/7/365

Vi är tillgängliga i hela Europa

Energy Rent är problemlösare med mobila, utsläppsfria lösningar inom värme, kyla, ventilation och ånga, anpassade för företag i en rad olika branscher. I kritiska ögonblick levererar vi säkra och pålitliga lösningar som håller verksamheten igång.


6 goda skäl att välja Energy Rent

Du är i trygga händer, låt oss hjälpa dig vidare!