Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Hyra kylaggregat - mobila kylaggregat för uthyrning

Flexibel och effektiv nedkylning.

Ring oss
Hyra kylaggregat

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.

Dina experter på mobila kylaggregat

Kylaggregat är viktiga element för sporthallar, industrier och företag - där dess funktion är avgörande för verksamheten. Vi på Energy Rent erbjuder dig möjligheten att hyra högkvalitativa mobila kylaggregat, när du vill på dygnet, året runt.

Detta tillför den flexibilitet du behöver till din verksamhet och säkerställer att du alltid har den kylningskapacitet du behöver. Våra mobila enheter är designade för att vara enkla att installera och transportera, vilket gör dem särskilt värdefulla för tillfälliga projekt eller evenemang. Tveka inte att höra av dig om du har frågor, eller om du vill hyra kylaggregat direkt!

Vi tillhandahåller prisvärda och stabila kylaggregat för exempelvis din ishockeyrink, ditt lager, tält, evenemang m.m. Bland de produkter som finns i vårt omfattande utbud hittar du säkerligen vad du letar efter. Vi levererar och monterar ditt kylaggregat.

Hyra kylaggregat - mobila kylaggregat för uthyrning

Att hyra kylaggregat - rätt dimensionering

Vi tillhandahåller prisvärda och stabila kylaggregat för exempelvis din ishockeyrink, ditt lager, tält, evenemang m.m. Bland de produkter som finns i vårt omfattande utbud hittar du säkerligen vad du letar efter. Vi levererar och monterar ditt kylaggregat.

När du hyr ett kylaggregat som inte är dimensionerat efter dina behov kan det leda till ojämn drift, ökad energiförbrukning och onödigt slitage. Därför är det viktigt att kylaggregatet anpassas efter just ditt behov. Våra certifierade installatörer på Energy Rent hjälper dig att säkerställa en jämn och stabil drift genom att dimensionera rätt och vid behov installera bufferttankar samt cirkulationspumpar.

När du hyr kylaggregat ska du känna dig säker på kvaliteten. Därför besiktigar och underhåller vi alla våra aggregat kontinuerligt, för att bibehålla dess prestanda och öka livslängden. Detta gör vi också för att öka säkerheten hos produkten, då ett tilltygat aggregat kan bli överhettat, läcka eller medföra andra komplikationer.

tillfälligt kylaggregat - flexibilitet när du behöver det

Miljövänlig och energieffektiv uthyrning

Den moderna teknik våra aggregat använder sig av innebär att de inte bara är effektiva, utan har också fördelaktigt liten påverkan på miljön. Den utrustning vi erbjuder använder dessutom kylmedel som är skonsamt mot ozonskiktet och klimatet.

Vidare minskar rätt dimensionerade enheter energiförbrukningen, vilket i sin tur bidrar till lägre driftskostnader. Vi hjälper dig att beställa ett kylaggregat med rätt dimension och ser också till att det blir korrekt installerat.

Miljövänlig och energieffektiv uthyrning av tillfälligt kylaggregat

Ett tillfälligt kylaggregat - flexibilitet när du behöver det

Oavsett om du har ett akut behov med anledning av en driftstörning i din verksamhet, eller om du planerar ett evenemang där kylningskapacitet krävs, kan vi skräddarsy en lösning just för dig. Våra tillfälliga kylaggregat är designade för snabb uppsättning, vilket ger dig den kylningslösning du behöver när du behöver den.

Vårt utbud inom mobil kylning omfattar kylaggregat, luftkonditionering, värmeväxlare, luftbehandlare, torrkylare m.m. Allt för att möta våra kunders olika behov.

Du hittar förhoppningsvis det aggregat som passar din verksamhet bäst i vårt omfattande utbud. Vi är stolta över att alltid finnas tillgängliga, men framför allt för att göra vårt yttersta i att leverera ditt kylaggregat till dig inom 24 timmar. Vi har bred erfarenhet vad gäller att möta våra kunders behov snabbt, i situationer där det kan vara brådskande.

Vårt utbud inom mobil kylning omfattar kylaggregat, luftkonditionering, värmeväxlare, luftbehandlare, torrkylare m.m. Allt för att möta våra kunders olika behov.

Välj rätt kylvätska för kylning

Kylvätskans val har en direkt inverkan på kylaggregatets prestanda. Rent vatten är ofta det bästa valet när det gäller kapacitet och viskositet. Men beroende på dina specifika krav, särskilt vid låga temperaturer, kan andra alternativ som glykol eller Kilfrost vara lämpligare. Vi hjälper dig att göra det bästa valet baserat på dina behov.

Välj rätt kylvätska för kylning

Erfarenhet och expertis

Vi förstår vikten av att ditt kylaggregat fungerar säkert och effektivt. Med vår expertis och omfattande sortiment av kylaggregat är vi redo att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina kylningsbehov. Vårt huvudkontor ligger i södra Norge, men vi levererar din produkt oavsett var du befinner dig i Sverige. Hör av dig!

Omfattande sortiment av kylaggregat är vi redo att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina kylningsbehov
24/7/365

Vi är tillgängliga i hela Europa

Energy Rent är problemlösare med mobila, utsläppsfria lösningar inom värme, kyla, ventilation och ånga, anpassade för företag i en rad olika branscher. I kritiska ögonblick levererar vi säkra och pålitliga lösningar som håller verksamheten igång.


6 goda skäl att välja Energy Rent

Du är i trygga händer, låt oss hjälpa dig vidare!