Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Inside a storage facility

Uthyrning av värme, kylning och ventilation till lager

Energy Rent AS är experter på uthyrning av tillfälliga värmekylning och ventilationssystem. Vi kan temperatur och hjälper dig med de rätta lösningarna för snabba och effektiva resultat. Lagring är en stor industri i Sverige som många kanske inte tänker på. Det lagras från kött och fiskprodukter, till drycker och andra torra och längre hållbarhetsvaror. Lagervaror kräver en stabil och korrekt temperatur för att bibehålla kvalitet och hållbarhet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Kylning av distributionscenter

Distribution är en grundpelare i det norska samhället. Fisk och köttprodukter och färska drycker samt andra dagligvaror skickas dagligen ut från sådana lager. Energy Rent kan tillhandahålla rätt utrustning på rekordtid för att hålla temperaturen under kontroll. På så sätt kan du hålla hjulen i rörelse och kvaliteten på varorna bibehålls.

Bilde av lagerbyggning

Tillfällig förvaring

Att kunna kontrollera temperaturen är viktigt för ett framgångsrikt lager. Med hjälp av Energy Rent är det möjligt att skapa temporär förvaring för att lägga undan säsongsbaserade industrier. Med rätt temperatur kan kunderna förlänga säsongen och öka kvaliteten, vilket i sin tur ger en ökad vinst.

Nödkyling

Vi blev kontaktade av en stor aktör i Norge när deras kylsystem gick sönder. På rekordtid satte vi upp en kyl/frysanläggning. De väntade in stora mängder varor och det hade skapat stora utmaningar för kunden. Vi agerade sedan med allt från kylmaskiner, fancoils, slangar och generatorer.

Bilde av lastebil med utstyr fra Energy Rent

En av Norges ledande

Energy Rent är ett av Norges ledande företag inom tillfällig värme och kyla. Vi erbjuder lösningar skräddarsydda efter dina behov och ser till att temperaturen uppfyller dina önskemål. Vi har lång och bred erfarenhet av både värme, kyla och ventilation.

Bilde av mennesker på jobb

Du är i trygga händer, låt oss hjälpa dig vidare!