Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Uthyrning av värme, kylning och ventilation till industrin

Energy Rent är specialister inom uthyrning av mobila lösningar inom värmekylning och ventilationssystem

Vår expertis, erfarenhet samt tillgång till ett antal specialprodukter gör det möjligt för oss att leverera skräddarsydda lösningar som uppfyller dina behov.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Hetolja

Anläggningar med hetolja kan drivas med högre temperatur än vatten och lägre tryck än ånga. Man har god kontroll över processortemperaturen, vilket är väldigt viktigt i vissa branscher.

Eftersom hetoljeanläggningar inte innehåller vatten finns det inga problem med isbildning. Dessutom förekommer det färre problem med korrosion, kondensering och avlagringar på grund av oljans egenskaper.

Produksjon av lim

Ånga

Hos oss kan du hyra kompletta industriångpannor för större ångsystem och/eller tillbehör till ditt befintliga ångsystem.

Vi har kvalificerad personal som hjälper dig att hitta rätt lösningar och som kan stödja dig från planering till detaljdesign. Vi erbjuder både uppstart, service och underhåll.

En industriångpanna är särskilt designad för industriella ändamål och har kapacitet att producera stora mängder högtrycksånga.

Värmeväxlare

Värmeväxlare säkerställer effektiv värmeöverföring mellan olika medier och vätskor. Många små kanaler säkerställer effektiv överföring över ett större område. Många kanaler orsakar exponering för partiklar, korrosion och smuts i systemet, vilket kan leda till sämre transmission och kan skapa högre driftskostnader för värmeväxlaren. Detta är något som sker över tid i de flesta anläggningar och därför är kontroll och eventuell städning alfa omega för att säkerställa en ekonomisk och pålitlig anläggnin

Bilde av coil.

Expert inom värmeöverföring

Vi på Energy Rent agerar snabbt om olyckan skulle ske. Om du behöver akut eller tillfällig hjälp med ditt kyl- eller värmesystem erbjuder vi goda lösningar för dig.

Vår expertis inom värmeöverföring ger dig som kund en unik möjlighet att få de rätta testförhållanden du behöver och garanterar dig de mest optimala driftsförhållanden.

I vår verksamhet har vi mobila värmeväxlare, vatten-till-vatten, vatten-till-luft, utöver de energikällor och tillbehör som du behöver.

Midlertidig varmeoverføring

Du är i trygga händer, låt oss hjälpa dig vidare!