Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Building heat for construction

Få ett bra erbjudande på att hyra fossilfri värme till byggplatsen

Från 1 januari 2022 var det förbjudet att använda fossil olja för uppvärmning och torkning på byggplatser.

Vi är specialiserade på att hyra fossilfri vattenburen värme, och levererar lösningar för miljövänlig byggnadsvärme med effekter från 9kW till 7000 kW. 

Framtiden kräver energieffektiva, utsläppsfria och säkra lösningar. Fördelarna är många, och kan ge allt från bättre drift, ekonomi, arbetsmiljö, kvalitet och minskad byggtid.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Vi är experter på värme

Med över 10 års erfarenhet med uthyrning av tillfällig värme till byggplatser är Energy Rent tekniska experter på värmepumpar och vattenburen värme. Vi levererar veckovis skräddarsydda projekt där kunden har specifika önskemål om effekt, temperatur och design.

Vi har den kunskap som krävs för att välja den utrustning som passar dig bäst, och den kompetens som krävs för att leverera på ett snabbt och effektivt sätt.

Vi fokuserar på att vara ett modernt och miljövänligt företag, som möter morgondagens krav.

Lång och bred erfarenhet

Rätt temperatur är i många fall kritisk. Mobila värmekällor säkerställer snabb uppvärmning, och uppfyller kravet på högre effekt under byggnationen. Miljövänliga lösningar säkerställer att leverantörer av tekniskt permanenta anläggningar kan behålla sin garanti vid färdigställande.

Under 2018 levererade vi ett projekt med vattenburen värme till Greverud Torget. Genom golvvärme, tillfälliga konvektorer, fläktar och provisoriska rör säkerställde vi torkning och konstruktion av golv på rekordtid.

Bilde av bygg, miljøvennlig byggvarme

Många fördelar

Det finns flera fördelar med att använda miljövänlig byggnadsvärme i form av ett vattenburet system. En av fördelarna är att systemet ofta är en gemensam centralvärmeanläggning, vilket bidrar till att begränsa verksamheten till ett begränsat område, detta resulterar bland annat i att endast ett utrymme fylls med bränsle. Våra värmeverk byggs efter kvalitetskrav, med integrerade pumpar, utbyggnad och styrning. Allt övervakas i vår portal för säker och seg drift

Om byggnaden tillåter det kan golvvärme användas under uppförandet av byggnaden. Detta kommer att ge ett betydligt bättre inomhusklimat, eftersom fläktar som virvlar upp damm på byggarbetsplatsen kommer att begränsas.

Illustrasjon av bygg

Vi är redo att hjälpa dig

Hör av dig för en pratstund om de behov du har för att hyra värmeverk.

Vi är redo att hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Vi levererar till hela Norden, och tar oss an alla akuta uppdrag.

Du är i trygga händer, låt oss hjälpa dig vidare!