Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Vi värmer upp eller kyler ner dina evenemang

«The show must go on»

Alltför varmt och kvavt bröllopslokale? Iskallt i partytältet dagen före din 50-årsdag? Oroa dig inte! Vi på Energy Rent värmer upp eller kyler ner dina evenemang.

Föreställ dig detta scenario: Maten är i tid, musiken är på, gästerna anländer och stämningen är på topp. Allt går perfekt och precis enligt den plan du hade föreställt dig, men plötsligt börjar svetten att rinna. Temperaturen i lokalen blir bara högre och högre. Det blir kvavt. Du märker att detta påverkar den goda stämningen som fanns där i början. Detta är ett helt vanligt problem som enkelt kan lösas med rätt kompetens och utrustning.

DSB har skapat en guide för att göra evenemanget säkrare. Här tar de upp olika scenarier med tanke på att öka säkerheten. De nämner både utmaningar med att värma upp tält/hallar med diesel och gas, samt klimatiska utmaningar.

«The show must go on» är ett mantra många måste leva upp till, oavsett vilka oförutsägbara hinder som kan uppstå på vägen. Då är det bra att veta att vi på Energy Rent står redo att hjälpa när du har en viktig tillställning på gång. Vi levererar säkra och bra lösningar för uppvärmning, och effektiva och bra lösningar för ventilation och nedkylning.

Skapar skräddarsydda miljövänliga lösningar

Vi på Energy Rent värmer upp eller kyler ner dina evenemang, oavsett om det är uppvärmning och nedkylning av lokaler, tält och hallar. Varje år levererar vi kyl- och värmemaskiner till ett antal olika evenemang. Allt från stora mässor till mindre privata sammankomster i trädgårdstält.

Vi fokuserar särskilt på miljövänliga lösningar. Till exempel kan vi leverera mobila «plug-and-play» värmepumpar som har låga driftskostnader och snabb installation. Vi har också utrustning för biodiesel och elektricitet.

Snabb leveranstid

Vi planerar, dimensionerar och sätter upp den perfekta lösningen för varje tillfälle. Vi kan leverera över de flesta centrala områdena i landet på 1-2 dagar. Med andra ord är vi redo att göra vårt bästa för att ditt evenemang skall bli framgångsrikt. Vi vet hur viktigt optimala förhållanden är för ditt arrangemang genom vårt eget nyckelfärdiga koncept med mobila isbanor.

Vi på Energy Rent är en pålitlig partner som vet hur viktigt det är att leverera det som har avtalats, till avtalad tid och pris. Tveka inte att kontakta en av våra skickliga medarbetare!

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.