Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Girl on one of Energy Rent's mobile ice rinks in Stavanger.

Vi levererar nyckelfärdiga skridskobanor

– med garanti för säker is, helt utan komplikationer!
Icebreaker är ett koncept från Energy Rent AS – en av Norges ledande företag inom temporär värme och kylning. Det ska vara enkelt att skapa god stämning och sammanhållning. Därför har vi satt upp två olika grundpaket som inkluderar allt som behövs. Skridskobanan kan byggas precis där du önskar, vilket gör den till den naturliga mötesplatsen. En mobil skridskobana skapar ett attraktivt stadskärna som inkluderar fysisk aktivitet och gemenskap, perfekt för skolklasser, förskolor och andra sociala sammankomster för grupper.

"– Vi försöker skapa liv och aktivitet i Bryne centrum. Att vara med på denna isbana är precis i vårt kärnområde, så vi tog inte lång tid på oss att bestämma oss för att vara med när Christian kom till oss med idén," säger Olav Hetland, ledare för Brynes Väl.

Skapa magiska ögonblick var som helst!

Årets säsong har haft stor framgång med inbyggda skridskobanor. En inbyggd isbana garanterar användning, oavsett väder och vind! Energy Rent AS levererar mobil Icebreaker isbana och underlag, samt montering och demontering, och erbjuder utbildning av driftspersonal för underhåll av is under driftsperioden.

Det kan också läggas till tillvalsval till grundpaketet efter eget önskemål. Vi har följande tillvalsval: Tält, Skridskor. Paket från 50 par., Skridskohjälpare. Pingviner/sälar, Aktiviteter. IceByk-paket från 4 st., Curling, Underhåll med skrapa, eller med borstmaskin och ytmaskin., Plexi-vant, Ljus och ljud antingen som grundbelysning och Basic ljudanläggning, eller med färgat ljus, diskokula och bättre ljud, Skridskobana som gångstig, rundning, med rutschkana eller inomhus, Försäljningsvagn (för mat/dryck och skridskouthyrning).

Möjligheterna är många, och vi hjälper er mer än gärna att skräddarsy den bästa lösningen för ert drömscenario, om tillval och ändringar från grundpaketet är önskvärda. Ni står själva för transport av utrustning till mobil Icebreaker skridskobana, och dagligt underhåll av isen. Ni måste ha följande tillgängligt: 2 strömuttag, kabel dragen till kylmaskin med stickkontakt (hona), vatten (ca. 2 bar tryck, måste vara tillgängligt i närheten av banan under driftsperioden), Truck (2,5t) tillgänglig vid montering och demontering, – arbetsljus

Reklammöjligheter på skridskobanan

Reklammöjligheterna för att skaffa aktuella sponsorer är många. Bankisen i Sandnes byggdes i samarbete med Sandnes kommun. Huvudsponsor för projektet var Sandnes Sparbank, och de fick därför döpa isbanan till "Bankisen". Samarbetspartner Domino’s hade ansvar för uthyrning av skridskor. Både banken och Domino’s upplevde mycket uppmärksamhet och omtal kring eventet och fick reklam värd guld!

Illustrasjonen over er et eksempel på reklamemuligheter for en skøytebane på 150m2

En mobil skøytebane er det perfekte markedsføringsverktøyet for å skape blest rundt ditt arrangement

En mobil skridskobana är det perfekta marknadsföringsverktyget för att skapa uppmärksamhet kring ditt evenemang. Flera av de Icebreaker isbanor vi tidigare har levererat har använts i sportaktiva evenemang. Bland annat har en ishockeyturnering hållits på isen i centrala Stavanger, och konståkningsframträdande på bankisen på Ruten i Sandnes.

Aktuelle sponsorer til skøytebanen kan være:

  • Banker
  • Försäkringsbolag
  • Fastighetsutvecklare
  • Mat-, hotell- eller byggvarukedjor
  • Kraft/energiföretag
  • Eventtjänster
  • Bemanningsföretag
  • Lokala handelskedjor

Vi hjälper gärna till med tips för marknadsföring.

Dugnadsarbeid med salgsvogn

Försäljningsvagn som tillval kan skapa frivilligarbete för lokala idrottsarenor. Detta är en utmärkt möjlighet för idrottsklubbar att skaffa extra medel, samt att det skapar en trevlig gemenskap och miljö, särskilt för föräldrar och mor- och farföräldrar, som då gärna kan unna sig en god kopp varmt kaffe eller kakao. Det ger också bra möjligheter att hyra ut skridskor.

Skridskobanan är en stor hit bland användarna

På helgerna är erbjudandet mycket populärt med flera hundra på skridskobanan dagligen, berättar skridskouthyraren vid skridskobanan i centrala Stavanger, Tindra Arndottir. Även på vardagarna finns det många barn och vuxna som roar sig på isen. Isbanorna används för flera olika syften och är attraktiva både under dagtid och kvällstid. Isbanan som i år har varit på Randaberg var fullbokad för alla möjliga reservationer knappt en vecka efter att banan var färdigmonterad på platsen.

"Det har överträffat alla förväntningar. Det är en sann glädje att se hur barnen har roligt på isen," säger Svein Sørnes, VD för Byföreningen.

Skridskobanan ger skolor och andra grupper en fantastisk möjlighet att variera aktiviteterna. Flera skolor och förskolor har använt de mobila Icebreaker-skridskobanorna för gymnastiklektioner, men också bara för att göra något socialt lite utöver det vanliga.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.