Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Utleie av ventilasjon og luftrensing

Uthyrning av ventilation och luftrening

Vi på Energy Rent har kompetens inom uthyrning av ventilation och luftrening enligt dina behov.

Rena luften? Ta bort luft och partiklar? Eller bara tillföra frisk luft? Vi på Energy Rent har lösningarna. Oavsett vad du som kund kan önska står vi redo att hjälpa dig. Visste du att våra ventilationsaggregat kan både tillföra varm eller kall luft? Vi har också värmepumpar som har allt i ett paket. Vi kan erbjuda både ventilation, cirkulationsluft och luftkonditionering.

Bra för hälsan

Så varför är det viktigt med god ventilation på till exempel en byggarbetsplats? Jo, eftersom ventilationens syfte är att ta bort föroreningar i luften, såsom damm, avgaser och fukt, samt att tillföra ren och frisk luft. Detta är mycket viktigt för vår hälsa, särskilt runt en arbetsplats där många människor ofta vistas under längre perioder. För dålig och bristfällig ventilation kan leda till olika hälso problem. Kvaliteten på ventilationen påverkar också din koncentration, prestation och produktivitet.

Expertis inom filtrering

Om du har problem med till exempel asbest kan vi använda luftbehandlingsaggregat för att uppnå önskad filtreringsgrad. Vi kan leverera med de flesta filtergrader från F5 till F9. Vår utrustning för uthyrning av ventilation och luftrening klarar även HEPA-filter inbyggda i en extern filterlåda.

Vi står redo att hjälpa till med att installera en balanserad ventilation, tillföra frisk luft och kontrollera miljön. Vår utrustning är miljövänlig och drivas huvudsakligen av elektricitet och andra fossilfria energikällor. Vi har också avfuktare som säkerställer ett torrt inomhusklimat för renoveringar, nybyggen och skadereglering.

Över- och undertryck

Vi kan också genomföra önskat över- och undertryck i rum med dammfri miljö. Bland annat som vi gjorde hos denna kund där vi fick i uppdrag att skapa övertryck i två stora hallar avsedda för känslig elektronik. Hallarna var 50m x 30m x 15m var. Här installerade vi två mobila ventilationsaggregat för uthyrning med specialbyggd filterlåda. Dessa säkerställde att luften blev filtrerad enligt kundens önskemål och behov.

Vi värmer med fossilfritt bränsle

I den nya cykelvelodromen på Sola värmer vi med fossilfritt bränsle. Det är varmvattenbatterier som säkerställer noll tillfört fuktig luft och full värmeåtervinning vid användning av cirkulationsluft, samt filter för att effektivt ta bort damm från inomhusmiljön. Andra referenser vi har är bland annat borttagning av avgaser och damm på byggarbetsplats inuti byggnader, ventilation i skola under renovering, trycktestning och tryckkontroll, luftrening med filter och övertryck i tekniska utrymmen med transformatorer som kräver ett dammfritt miljö.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.