Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Uthyrning av värmecontainer

Vi har uthyrning av värmecontainer i många olika kapaciteter och med många olika värmekällor.
En värmecontainer är en mobil värmecentral som producerar vattenburen värme. I en värmecontainer hittar du en värmepanna, pump och ventiler för att nämna några.

Värmepannan kan antingen drivas med gas, olja, pellets eller ström, eller efter önskemål. Fossilfri uppvärmning är skottet för tillfället och vi kan naturligtvis leverera värmecontainer som använder detta som energikälla.

Användningen av värmecontainer är många eftersom varmvatten produceras. Temperaturområdet där varmvattnet produceras innebär att det kan användas för att värma upp allt från hotell, byggplatser, fotbollsplaner för att nämna några områden.

Uthyrning av värmecontainer används ofta i byggbranschen för att torka byggnader och för att förse arbetarna med värme under arbetsdagen under vintern. Värmecontainer används även som mobila fjärrvärmeverk vid avbrott eller vid oförutsedda händelser.

Fjärrvärmeföretagen har ofta hårdare krav än bygg- och anläggningsindustrin, då vi tänker på temperaturintervall och tryckklasser.
Tillsammans med värmecontainer kan vi hyra ut mobila tankar, flexibla rör och bränsle. Vi kan erbjuda att leverera kompletta lösningar för värmecontainer att hyra, från A till Ö, inklusive operativt ansvar och övervakning.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.