Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Sedan 2008 har vi tillhandahållit kvalitativa kylanläggningar för ishallar, kontorsbyggnader, sjukhus, lagerlokaler m.m.

Uthyrning av pumpar

Uthyrning av pumpar

Att hantera effektiva mediernas rörelser kräver en noggrant dimensionerad pump, speciellt anpassad till situationen. När behovet av pumpning uppstår, eller om den permanenta pumpen fallerar, är det avgörande att välja rätt tillfällig lösning. Vi på Energy Rent är experter på uthyrning av pumpar, och vi har det du behöver!

Mobil Pumpe PU 30
Mobil pump PU 30

Pumpar för alla behov

Behovet för uthyrning av pump kan uppstå när som helst, och Energy Rent är redo att hantera de utmaningar du står inför. Vi har pumpar anpassade för alla typer av media, exempelvis vatten, sjövatten, glykol, olja, syror eller kemikalier. Oavsett vad som behöver pumpas ser vi till att jobbet kan göras snabbt och effektivt.

GEO væske
Värmetransmissionsvätska

Om det uppstår behov för påfyllning av vätska kan vi erbjuda kompletta pumpset, både standard (3 m3/t) och med högre effekt (10 m3/t). Om du behöver fylla större mängder har vi även cirkulationspumpar. Oavsett vilka behov du stöter på har vi det du behöver för mobila pumpar.

Vårt breda utbud av pumpar

Hos Energy Rent förstår vi att behovet av pumputhyrning kan uppstå när som helst och var som helst. Därför har vi ett omfattande utbud av pumpar som är anpassade för alla slags medier, inklusive vatten, havsvatten, glykol, olja, syra och kemikalier. Oavsett vad som behöver pumpas ser vi till att jobbet får gjorts snabbt och effektivt.

Värmetransmissionsvätska

Utöver vårt mångsidiga utbud av pumpar erbjuder vi också kompletta pumpset för påfyllning av värmetransmissionsvätska. Våra set inkluderar standardpumpar med en kapacitet på 3 m3/t, samt högeffektspumpar med en kapacitet på 10 m3/t. För projekt som kräver större mängder värmetransmissionsvätska, har vi även cirkulationspumpar tillgängliga. Oavsett vad dina specifika behov må vara, har Energy Rent den perfekta mobila pump-lösningen för dig.

En bekymmersfri upplevelse

När du hyr en mobil pump från Energy Rent behöver du inte oroa dig för frakt och montering. Vi tar hand om allt detta för dig. Allt vi behöver veta är vilken typ av vätska som ska pumpas, samt information om temperatur och användningsområde.

Vi ber också om dimensionerna och längden på rören som ska användas, samt information om eventuella tryckfall i systemet. Detta ger oss möjlighet att leverera en skräddarsydd lösning som passar perfekt för projektets behov. Vår expertis har gjort det möjligt för oss att leverera pumpar med exakta dimensioner och skräddarsydda lösningar för kunder, inklusive IceBreaker, som använder våra pumpar för mobila isbanor.

Kvalitet och Tillförlitlighet

Vi förstår vikten av att kunna lita på din utrustning när du jobbar med mediernas rörelse. Därför erbjuder Energy Rent inte bara pumpar, utan också flexibla slangar, kopplingar och all nödvändig utrustning. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för att skaffa extra utrustning på annat håll. Energy Rent arbetar hårt för att leverera kvalitet, snabbt och effektivt, så att du kan fokusera på dina uppgifter utan avbrott.

Erfarenhet och Expertis

Energy Rent har många års erfarenhet av leverans och montering av mobilt utrustning. Vi har utvecklat en stark kompetens som gör oss i stånd att anpassa lösningar för en mängd utmaningar. Våra erfarna proffs är engagerade i att leverera den bästa lösningen för dina behov. Vi tror att vår kunskap lägger den bästa grunden för en säker och effektiv mobil pump. Kontakta oss idag för ett icke-bindande samtal om uthyrning av pumpar!

Vi levererar och monterar uthyrningspumpar

Hyr du en mobil pump hos Energy Rent behöver du inte oroa dig för frakt och montering. Vi levererar allt du behöver till ditt projekt, och hjälper dig att montera det. Allt vi behöver veta är vilken typ av vätska som ska pumpas, samt temperatur och användningsområde.

Dessutom måste vi även veta dimensioner och längd på rören, samt information om tryckfall i systemet, så kan vi leverera en perfekt anpassad lösning till projektet. Vi har till exempel dimensionerat, och levererat uthyrning av pumpar till IceBreakers mobila isbanor.

Bilde av montert mobil isbane i Stavanger Sentrum
Hyra kylning till isbana

Vi har uthyrning av flexibla slangar, kopplingar och allt nödvändigt tillbehör - så att du inte behöver oroa dig för att ordna något alls. Energy Rent jobbar hårt för att erbjuda kvalitet, snabbt och effektivt.

Experter på mobila uthyrningspumpar

Energy Rent har lång erfarenhet inom leverans och montering av mobila enheter och vi kan garantera bästa möjliga resultat – anpassat till dina behov. Vi anpassar oss till alla typer av utmaningar och ser till att erbjuda den absolut bästa lösningen för er. Vår kunskap lägger den bästa grunden för en säker och effektiv mobil pump. Kontakta oss för ett icke-bindande samtal om uthyrning av pumpar!

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.