Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Uthyrning av pelletanläggningar

Fråga Energy Rent AS om hjälp! Energi och miljö är två viktiga drivkrafter när kunderna ska välja lösningar för uppvärmning, något som vi i uthyrningsbranschen märker väl. Av denna anledning erbjuder vi uthyrning av pelletanläggningar.

Vi på Energy Rent AS är engagerade i energi och miljö, och vi har levererat flera stora tillfälliga anläggningar, som har drivits bland annat med miljövänlig bioolja och miljövänlig gas.

I vår leveransportfölj har vi även levererat industriella värmepumpar, faktiskt till en riktig Hollywoodfilm, Snömannen av Jo Nesbø. Det senaste tillskottet i vårt utbud är uthyrning av pelletanläggningar. Här kan vi erbjuda mobila tillfälliga lösningar för uthyrning, där bränslet är antingen flis eller pellets.

Det finns många fördelar med att elda med pellets eller flis, såsom god driftsekonomi och en god miljöprofil. Vi kan leverera pelletanläggningar för uthyrning från ca 30 kW och upp till MW-klassen.

Energy Rent AS kan ta hand om allt från leverans av utrustning till drift och underhåll. Vi är också flexibla med finansieringen. Vi kan titta på lösningar där kunden endast betalar för använd energi, eller där vi har en fast summa för utrustning och en variabel kostnad efter förbrukning. Kontakta oss, vi hjälper dig gärna.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.