Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Uthyrning av mobil värmeväxlare till industri

Uthyrning av mobila värmeväxlare för industrin

Effektiv värmeöverföring med mobila värmeväxlare

En värmeväxlare är en mekanisk enhet som är utformad för att effektivt överföra värme från ett medium till ett annat. Med över tio års erfarenhet erbjuder vi uthyrning av mobila värmeväxlare som snabbt kan implementeras för att hantera både planerade och oförutsedda situationer i hela Norge. Detta bidrar till att minska skador och minimera problem vid utbyte av utrustning.

Vi erbjuder industriella mobila värmeväxlare som är specialanpassade för olika processer. Våra enheter kan hantera temperaturer från -20 till +160 grader Celsius och tål tryck upp till 30 bar. De har en värmekapacitet på upp till 1000 kW och en kylkapacitet på upp till 500 kW. Våra mobila värmeväxlare, som är enkla att installera och driftsätta, kan användas både inomhus och utomhus, och de flesta är designade för att passa på en standard europall.

Johan Castberg-projektet

Projekt: Leveransen av utrustningen till Johan Castberg i början av 2022. Vi levererade sex mobila värmeväxlare som tillsammans bidrog med en effekt på 4600 kW för testning på fartyget.

Specialiststöd genom hela processen

Vårt team av specialister är alltid redo att bistå genom hela processen, oavsett om det gäller kapacitetsproblem, omställningsprocesser, nödsituationer eller säsongsmässiga behov, för att säkerställa den optimala lösningen för varje enskild kund.

Tillfällig ersättning under underhåll

När era värmeväxlare behöver testas, rengöras eller underhållas erbjuder vi mobila värmeväxlare som en tillfällig ersättning, så att produktionen kan fortsätta ostört. Vårt utrustning kan enkelt integreras i befintliga system utan större störningar.

Effektiv rengöring av värmeväxlare

Vi utförde nyligen en kemisk rengöring av två stora havsvatten värmeväxlare som hade reducerad värmeöverföringskapacitet. Med hjälp av mobilt CIP-utrustning med en 22 kW värmekassett och en pumpkapacitet på 170 liter per minut, rengjorde vi effektivt värmeväxlarna med hjälp av anpassade kemikalier.

Tillgänglig 24/7 för oförutsedda behov

Våra tjänster är tillgängliga 24/7 för att stödja er i alla typer av situationer. Kontakta oss gärna för ett förbehållslöst samtal om uthyrning av mobila värmeväxlare anpassade för era behov.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.