Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Uthyrning av mobila värmesystem

Energy Rent AS kan hyra ut

Uthyrning av mobila värmesystem. Vi bygger och hyr ut kompletta mobila fjärrvärmesystem? Vi kan leverera mobila värmesystem i Mega Watt klass! Energy Rent AS har bland annat levererat en mobil fjärrvärmecentral i samband med en utbyggnad av ett befintligt värmesystem till en stad på Östlandet.

Sättet vi löste projektet på var att erbjuda 2 st. 1,5 MW mobila värmekontainrar och 1 st. 3 MW värmekontainer med växlare. Alla tre värmekontainrarna har integrerad mobil fjärrövervakning som sänder ett SMS om anläggningen stoppar.

På grund av högt statiskt tryck i det befintliga fjärrvärmenätet valde vi att använda en dedikerad växlare. I växlaren installerades 16 bars expansionskärl och en kraftfull pump för att hantera hela belastningen på 3 MW.

Vi använde en Alfa Laval M15B-pakningsvärmare med isolationskappa som var hämtad från Alfa Laval. Denna värmare har en certifiering upp till 16 bar och dimensionerades av Energy Rent AS. Vi bestämde oss för att bibehålla en temperaturdifferens på 10 grader Celsius (dT=10K) mellan det mobila fjärrvärmesystemet och fjärrvärmenätet.

När kunden först behövde fjärrvärme var han nöjd med att någon kunde hyra ut mobila värmesystem. Kunden var mycket nöjd med det väl genomförda projektet och behövde bara 'vrida på nyckeln'.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.