Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Mobil dampanlegg montert opp hos kunde

Uthyrning av mobila ångsystem

Din partner för omedelbar leverans

Energy Rent är din ledande expert på uthyrning av mobila ånganläggningar, redo för omedelbar leverans. Från mejerier och raffinaderier till sjukhus, ånganläggningar spelar en avgörande roll i olika branscher. Att upprätthålla kontinuerlig drift 24/7 är av yttersta vikt. På Energy Rent är vi specialiserade på industriell uthyrning och erbjuder snabba och effektiva lösningar för att lösa alla problem. Våra ångsystem är av högsta kvalitet och vi garanterar enkel och säker drift.

Skräddarsydda mobila ångsystem för dina behov

Oavsett om du behöver ånga för avfuktningstester, rengöring eller om din befintliga anläggning är ur funktion, finns vi här för att hjälpa dig. Energy Rent levererar skräddarsydda mobila ångsystem som passar perfekt för dina behov.

Historien om ånga som energikälla

Användningen av ånga som energikälla har en lång historia, och konceptet att använda kokande vatten för att skapa rörelse går tillbaka till antiken. Det första patentet för en ångmaskin registrerades så tidigt som 1606, men de verkligt effektiva koncepten har utvecklats under de senaste 20 åren.

Våra mobila ångpannor

På Energy Rent erbjuder vi uthyrning av ångpannor, som är slutna tryckkärl som värmer vätska för att generera ånga. Ångpannorna använder brännare för uppvärmning och släpper ut ångan för användning i de processer som våra kunder kräver. Med matarvattenpumpar och lagringstankar som ger en kontinuerlig tillförsel av vätska kan våra ångpannor producera så mycket ånga som behövs för alla projekt.

Erfarenhet och tillförlitlighet

Energy Rent har en lång historia inom ånga och har levererat kompletta mobila ångsystem för testning av industriella avfuktare. Våra ångpannor är redo för omedelbar och oberoende användning. Dessutom kan vi inkludera externa tanksystem och vattenreningsanläggningar. Våra tidigare projekt omfattar även leverans och uppstart av en ånganläggning för ett stort raffinaderi som producerar 7 ton ånga per timme. Vår förmåga att anpassa storlek och produktion begränsas endast av dina behov, och vi är redo att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen.

Fördelar med att hyra en mobil ånganläggning

Att hyra en mobil ånganläggning har flera fördelar jämfört med att köpa en permanent anläggning:

1. Flexibilitet - Ångpannor från 400 kg/h till över 16.000 kg/h

Mobila ångcentraler kan enkelt flyttas efter behov, vilket är särskilt fördelaktigt för företag som byter arbetsplats eller har tillfälliga projekt.

2. Lägre investering

Att hyra en mobil ångcentral är ofta billigare än att köpa en permanent anläggning, vilket ger ekonomisk flexibilitet.

3. Lägre underhållskostnader

Mobila ånganläggningar är vanligtvis enklare att underhålla än permanenta anläggningar, vilket sparar tid och pengar.

4. Snabb tillgång och snabb installation

Du kan hyra mobila ångcentraler med kort varsel, vilket ger dig omedelbar tillgång till det du behöver för att slutföra projekt. Vi erbjuder expressleverans.

5. Professionell support

Leverantörer av mobila ångsystem erbjuder ofta teknisk support och utbildning, vilket är särskilt användbart för företag som inte har någon tidigare erfarenhet av ångsystem. Vi har ett stort nätverk av solida partners

6. Miljövänliga

Mobila ånganläggningar kan vara mer miljövänliga än permanenta anläggningar, eftersom de ofta använder biologiskt nedbrytbara oljor och har mindre inverkan på lokala vatten- och luftresurser.

Våra ångpannor är av industriell design och är redo för omedelbar och oberoende användning. Ångpannorna är utrustade med matarpumpar, en lagringstank för matarvatten och en dubbelbrännare, vilket gör att du kan elda med antingen olja eller (naturgas). Vi kan även inkludera ett externt tanksystem och en vattenreningsanläggning.

Att hyra en ånganläggning är en optimal lösning för företag som söker flexibilitet, kostnadsbesparingar och enklare underhåll. Det ger också snabb tillgång till professionell support och kan vara mer miljövänligt än permanenta anläggningar.

Energy Rent är redo att hjälpa dig med uthyrning av mobila ånganläggningar. Våra experter och vårt breda produktsortiment gör att vi kan leverera skräddarsydda lösningar som uppfyller dina specifika behov. Kontakta oss idag för en diskussion utan förpliktelser och låt oss vara din pålitliga partner för mobila ånganläggningar.

Referensprojekt - 2000 kg/h mobil ånganläggning

Typ av projekt: Uthyrning av en mobil ångcentral på 2000 kg/h med expressleverans.

Detta projekt omfattade uthyrning av en specialdesignad mobil ångcentral med en anmärkningsvärd kapacitet på 2000 kg/h ångproduktion. Kundens behov var brådskande och de stod inför betydande utmaningar med sitt befintliga ångsystem. Vår strategi för detta projekt gick utöver traditionell uthyrning av utrustning; det var en noggrant planerad och snabbt implementerad lösning för att tillgodose deras behov med kort varsel.

Vår kund stod inför en pressad situation när deras befintliga ånganläggning ställdes inför oväntade utmaningar. Genom att kontakta vårt dedikerade team kunde vi vidta omedelbara åtgärder för att lösa problemet. Vår snabba respons och expertis gjorde det möjligt för oss att leverera en skräddarsydd lösning på mindre än 24 timmar.

Våra ansträngningar kulminerade i leveransen av en avancerad och mobil ånganläggning med en ångproduktion på 2000 kg/h. Denna innovativa lösning var noggrant konstruerad och skräddarsydd för att tillgodose kundens brådskande behov. Genom att leverera så snabbt och effektivt bekräftade vi vårt åtagande att tillhandahålla skräddarsydda och tillförlitliga lösningar för våra kunder.

Vår mobila ånganläggning är en pålitlig partner för kunder som behöver en omedelbar och högkvalitativ ångförsörjning. Med vårt fokus på effektivitet, tillförlitlighet och kundanpassade lösningar stärker vi vårt rykte som en branschledande leverantör av ångsystem.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.