Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Uthyrning av mobil ventilation på plats

Uthyrning av mobil ventilation

Effektiva lösningar för tillfälliga behov

Mobil ventilation är avgörande i en värld där flexibilitet och anpassningsförmåga är nyckelord. Oavsett om det är för rehabilitering av skolbyggnader eller skydd av känslig elektronik i stora hallar, är behovet av pålitlig mobil ventilation ständigt ökande. Energy Rent är din partner för skräddarsydda och effektiva mobila ventilationslösningar som säkerställer god luftkvalitet var du än är.

Varför hyra mobil ventilation?

  1. Flexibilitet och mobilitet
    Mobil ventilation ger dig den nödvändiga flexibiliteten att upprätthålla god luftkvalitet, oavsett plats och situation. Vare sig du arbetar med tillfälliga projekt, arrangerar evenemang eller rehabiliterar byggnader, ger mobil ventilation dig kontroll över inomhusmiljön.
  2. Skydd för känslig utrustning
    För projekt som involverar känslig elektronik är det avgörande att skydda utrustningen från potentiella föroreningar och skadliga partiklar. Mobil ventilation med filtrering säkerställer att utrustningen förblir i gott skick.
  3. Efterlevnad av föreskrifter
    I vissa branscher är det strikt reglerat att upprätthålla vissa luftkvalitetsstandarder. Våra mobila ventilationsenheter hjälper dig att följa dessa föreskrifter och säkerställa säkra arbetsmiljöer.

Fallstudie: Känslig elektronik i stora hallar

Vi stod inför en utmanande uppgift när vi ombads skapa ett övertryck i två stora hallar som skulle hysa känslig elektronik. Varje hall mätte imponerande 50 meter i längd, 30 meter i bredd och 15 meter i höjd. Vårt svar på utmaningen? Mobila ventilationsenheter från Energy Rent.

Utrustning och anpassning:
För detta projekt levererade vi två av våra mobila ventilationsenheter, varje med en kapacitet på 10 000 m³/timme och integrerade värmepumpar med 50 kW kapacitet. Vi specialtillverkade också filterboxar för att säkerställa noggrann luftfiltrering, i linje med kundens specifikationer.

Resultat och kundnöjdhet:
Genom att skapa ett övertryck på 50 pascal i hallarna skyddade vi den känsliga elektroniken från potentiellt skadliga partiklar. Vår anpassning och engagemang för projektet möttes med positiv feedback från kunden, som var imponerad över våra skräddarsydda lösningar.

Fallstudie: Skolrehabilitering i Oslo

En skola i Oslo genomgick en omfattande rehabilitering, och tillfällig ventilation med integrerade värmepumpar var nödvändig för att upprätthålla en god lärmiljö. Energy Rent valdes som leverantör för detta 12 månaders avtal.

Anpassning och driftsäkerhet:
Vi levererade två mobila ventilationsenheter, varje med en kapacitet på 10 000 m³/timme och 50 kW integrerade värmepumpar. Dessa enheter kopplades till skolans permanenta ventilationssystem för kontinuerlig luftflöde och filtrering.

Bild av gymnasium

Resultat och långsiktig lösning:
Skolrehabiliteringen genomfördes framgångsrikt med god luftkvalitet och komfort för elever och personal. Våra mobila ventilationsenheter bidrog till att upprätthålla en hälsosam och behaglig inomhusmiljö genom hela projektet.

Välj Energy Rent för mobil ventilation

Mobil ventilation är nyckeln till att upprätthålla god luftkvalitet och skydda känslig utrustning i tillfälliga situationer. Energy Rent erbjuder skräddarsydda och pålitliga lösningar som kan anpassas till dina unika behov. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig med dina mobila ventilationsbehov.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.