Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Raffinaderi - Uthyrning av mobil ångpanna till kund.

Uthyrning av mobil ångpanna för alla tillfällen

Ångpannor är enheter som producerar högtrycksvattenånga genom att värma upp vatten. Vattnet kan värmas upp på olika sätt, t.ex. genom förbränning av naturgas, olja eller kol. Ångan från pannan kan användas i värmekraftverk, pappersindustrin och i värmeverk.

Ångpannor är ofta kritiska och upprätthåller i allmänhet driften i t.ex. mejerier, raffinaderier och sjukhus. En mobil ångpanna kan därför vara mycket nödvändig i händelse av en olycka, oväntat eller planerat driftstopp.

Turnarounds är ofta planerade i förväg och följer normalt ett schema. Planerade turnarounds för exempelvis raffinaderier är mycket viktiga att upprätthålla för att undvika oväntade driftstopp. Raffinaderiindustrin etablerades i Norge i början av 1900-talet och har sedan dess vuxit i takt med den ökande oljekonsumtionen. Vi har också expertis och högkvalificerad personal för att serva befintlig utrustning.

Flexibla lösningar med ett stort produktlager

Vi har ett brett och stort produktlager, vilket gör det möjligt att anpassa och skräddarsy flexibla lösningar vid uthyrning av mobila ångpannor. Ångpannorna är redo för snabb leverans och fristående användning, och vattenreningsanläggningar och externa tanksystem kan också inkluderas. Vi har ångpannor från 400 kg/h till över 16.000 kg/h som kan levereras och installeras snabbt och är flexibla i användning. Energy Rent har ett stort nätverk av stabila partners

Uthyrning av mobil ångpanna

Vi erbjuder uthyrning av mobila ångpannor för kunder som behöver tillfällig eller extra kapacitet. Mobila ångpannor kan behövas vid oförutsedda händelser eller planerade turnarounds. Våra mobila ångpannor ger kunderna en flexibel och effektiv lösning för att upprätthålla verksamheten. Vi har möjlighet att leverera mobila ångpannor i olika storlekar och kvantiteter, och vårt erfarna team kan hjälpa kunderna att hitta den bästa lösningen för deras specifika behov.

Egenskaper

Våra mobila ångpannor använder en brännare för att värma vattnet och frigöra ånga för processerna. Vi kan utrusta ångpannorna med matarvattenpumpar och lagringstankar, så att kontinuerlig påfyllning av vatten säkerställer rätt mängd ånga för projekten. Våra mobila ångpannor har säkerhetsventiler som förhindrar att pannan exploderar om trycket blir för högt. De är enkla och säkra att använda.

Erfarenhet och utrustning med mobila ångpannor

Energy Rent har lång erfarenhet av uthyrning av mobila ångpannor. Vår personal har djupgående kunskaper om ångpannor och kan hjälpa kunderna med installation och uppställning av utrustningen. Vi har också möjlighet att leverera skräddarsydda mobila ångpannor för specialapplikationer, till exempel ångpannor som används för att generera ånga för livsmedelsproduktion.

Under 2017 levererade vi en ångpanna som producerade sju ton ånga per timme till ett större raffinaderi. Vi har också levererat till mindre projekt, där vi har levererat utrustning i form av en ångpanna för att testa industriella avfuktare. Vi kan leverera den storlek och kvantitet som krävs för att uppfylla dina specifika behov.

Miljövänliga alternativ

Vi har också en stark miljömedvetenhet och erbjuder miljövänliga alternativ för våra kunder. Våra mobila ångpannor kan utrustas med miljövänliga brännare som minskar utsläppen av skadliga gaser och säkerställer att kunderna uppfyller miljöbestämmelserna. Vi erbjuder också energieffektiva mobila ångpannor som kan hjälpa kunderna att minska energikostnaderna och samtidigt bibehålla en hög produktivitet.

Support och utbildning

Vi erbjuder också omfattande utbildning och support till våra kunder för att säkerställa att de kan använda våra ångsystem på ett säkert och effektivt sätt. Våra erfarna tekniker kan hjälpa till med installation och uppställning av mobila ångpannor, samt tillhandahålla utbildning och teknisk support för att säkerställa att kunderna kan använda utrustningen på ett säkert och effektivt sätt.

Kundanpassade lösningar för ångpannor

Energy Rent erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta kundernas behov. Vi kan leverera mobila ångpannor i olika storlekar och kapaciteter, och vårt erfarna team kan hjälpa kunderna att hitta den mest kostnadseffektiva och ändamålsenliga lösningen för deras specifika behov. Vi har också möjlighet att leverera skräddarsydda mobila ångpannor för specialapplikationer, t.ex. ångpannor som används för att generera ånga för livsmedelsproduktion.

Kontakta oss idag om du vill veta mer om våra tjänster och produkter.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.