Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Bilde av lagerhall

Uthyrning av kylning och ventilation till lager

Energy Rent AS är experter på uthyrning av tillfälliga kyl-, värmesystem och ventilationssystem. Vi förstår temperaturer och kan assistera med rätt lösningar för snabba och effektiva resultat.

Lagring är en stor industri i Norge som många kanske inte tänker på. Det innefattar lagring av allt från kött- och fiskprodukter till drycker och andra torra varor med längre hållbarhet. Lagrade varor kräver stabil och korrekt temperatur för att bibehålla kvalitet och hållbarhet.
Kylning av distributionscenter är avgörande eftersom distribution är en hörnsten i det norska samhället.
Från sådana lager distribueras dagligen fisk- och köttprodukter, färska drycker och andra dagligvaror. Energy Rent har kylmaskiner för sådana lagringsfaciliteter.

Energy Rent kan snabbt tillhandahålla rätt utrustning för att upprätthålla temperaturkontroll, vilket håller verksamheten igång smidigt och bevarar kvaliteten på varorna.

Bilde av lagerbyggning

Kyluthyrning

Att kunna kontrollera temperaturen är avgörande för en framgångsrik lagringsanläggning. Med hjälp av Energy Rent är det möjligt att inrätta tillfällig lagring för säsongsbetonade industrier. Genom att bibehålla rätt temperatur kan kunderna förlänga säsongen, förbättra kvaliteten och därmed öka vinsterna.

Prata med oss om uthyrning av kylning.

Grønnsaksbonde med gulrot i hånden

Nödkylning

Vi kontaktades av en stor aktör i Norge när deras kylsystem brakade samman. På rekordtid satte vi upp en kyl-/frysanläggning. Kunden förväntade sig stora mängder varor som kunde ha skapat betydande utmaningar på grund av deras defekta kylsystem. Vi tillhandahöll allt från kylmaskiner, fan coils, slangar och generatorer.

Bilde av lastebil med utstyr fra Energy Rent

Ett av Norges ledande företag

Energy Rent är ett av Norges ledande företag inom tillfällig uppvärmning och kylning. Vi erbjuder lösningar anpassade efter dina behov, vilket säkerställer att temperaturen uppfyller dina krav. Vi har omfattande och bred erfarenhet av att hyra ut kyl-, värmesystem och ventilationssystem.

Bilde av mennesker på jobb

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.