Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Uthyrning av fossilfri uppvärmning till din byggarbetsplats

Uthyrning av fossilfri uppvärmning

Den norska regeringen önskar fossilfria lösningar på byggarbetsplatser över hela landet till 2025. Vidare har miljödirektoratet kartlagt användningen av fossil värme och kommit fram till att bensin, diesel, eldningsolja och gas ska fasas ut under de kommande åren. I rapporten nämner de att värmaggregat som använder fossil diesel kan bytas ut mot värme från elektricitet eller fjärrvärme.
Därför har vi på Energy Rent fokus på att leverera lösningar för fossilfri uppvärmning. Vi har uthyrning av fossilfri uppvärmning till din byggarbetsplats. Har du ett stort projekt på gång? Tveka inte att kontakta oss om fossilfria lösningar i själva byggprocessen. Vi på Energy Rent har kompetensen och utrustningen som stämmer överens med regeringens önskemål.

Torkning och upptining

Vi hyr ut fossilfri värme i många varianter till din byggarbetsplats. Skulle du behöva uppvärmning under själva byggprocessen, oavsett om det är för torkning eller upptining, har vi det du behöver.
I vår produktportfölj hittar du allt från mobila värmeskiftare till luftspolar. Vi kan bland annat hyra ut vattenburen värme med bioolja, gas, värmepump eller ström. För oss är inga projekt för små eller för stora. Vi har levererat flera värmesystem i MW-klassen, faktiskt över 7,5 MW i ett och samma projekt.

Försvarsbyggnad

Ett av våra referensjobb relaterade till uthyrning av fossilfri uppvärmning till byggarbetsplatser var när vi testade kylanläggningen för försvarsbyggnader i Sverige med bioolja. Vi levererade 1,5 MW värme med komplett leverans, temperaturstyrning och shunt. RME100 bioeldningsolja på raps uppfyller kraven för fossilfritt, och det mesta av vår utrustning kan köra på denna typ av olja.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.