Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Uthyreslösningar för kyla

Uthyreslösningar för effektiv kyla

Hos Energy Rent står vi alltid redo att leverera snabbt när du behöver uthyreslösningar för kyla. Vi erbjuder skräddarsydda uthyreslösningar för serverrum, kontor, butiker och mycket mer. Som experter på mobil kyla har vi den nödvändiga kompetensen för att lösa dina kylbehov!

Hantera värmen på sommaren med Energy Rent

Sommaren närmar sig och temperaturen stiger stadigt. Även om det kan vara behagligt utomhus är det inte alltid lika fördelaktigt inomhus. Inuti datarum jobbar servrar och maskiner hårt, och högre temperaturer kan leda till minskad prestanda och ökad risk för systemfel.

På kontoret, i butiken eller på en restaurang kan värmen också vara obehaglig för alla. Även om sådana ställen vanligtvis har kylsystem, vad gör du när systemet plötsligt sviktar?

Undvik kylproblem genom att testa

Att uppleva för hög värme i serverrummet är en mardrömssituation. Även en liten ökning i temperatur kan minska livslängden på datorsystemen avsevärt. Om temperaturen blir för hög kan det leda till systemfel och dataförlust. Därför är det avgörande att ha fungerande system som är skräddarsydda för ditt rum. Vi kan hjälpa dig med att testa dina eller dina kunders befintliga system!

År 2018 levererade vi en komplett uthyreslösning för kyla för att testa datacentren hos Media City Bergen, som huserar NRK och TV2. Detta gjorde det möjligt för dem att försäkra sig om att systemen fungerade som de skulle innan de påbörjade drift.

Vi har också testat kyla för olika försvarsanläggningar för det svenska försvaret, en prestation vi är stolta över.

Energy Rent kan utföra testning av kyla för en mängd olika typer av lokaler, oavsett om du behöver små kylenheter eller större uthyreslösningar för kyla. Vi har ett brett sortiment av produkter och anpassar oss efter dina behov.

Snabb leverans av mobil kyla på kort varsel

Vad gör du när ditt befintliga kylsystem sviker och du plötsligt står utan kyla på serverrummet, på kontoret eller i storköket? Energy Rent är specialister på mobila lösningar och levererar på kort varsel. År 2017 kontaktades vi av ett företag som hade kylproblem i ett stort livsmedelslager. På mindre än 2 timmar hade vi levererat en komplett kyllösning, och undvek att stora mängder mat blev förstörda.

Med vår långa erfarenhet, omfattande kompetens och varierade utbud av produkter och utrustning, kan vi hjälpa dig snabbt med en lösning på dina kylbehov, oberoende av storleken på lokalerna. 

Tillfälliga kyllösningar för alla behov

Som experter på mobila kyllösningar är vi specialister på att hitta de bästa tillfälliga kyllösningarna. För varje händelse eller arrangemang med många människor ställs vissa krav på kontroll av temperatur och luftkvalitet. Förhöjda temperaturer och dålig luft kan snabbt göra evenemanget obehagligt. Lösningen är att välja korrekt dimensionerade tillfälliga kyllösningar.

Vi har lång erfarenhet av att upprätthålla korrekt temperatur och luftkvalitet på allt från bröllop och fester till mindre och större evenemang. Vår produktportfölj innehåller lösningar för alla situationer, oavsett om det är inomhus eller utomhus.

När du väljer Energy Rent för dina kylbehov är du garanterad snabb och professionell service, oavsett om det gäller akuta situationer med systemfel, behov av testning av lösningar eller planering av evenemang. Vi har den nödvändiga erfarenheten och kompetensen för att hantera alla dina kylbehov. Kontakta oss idag för en icke-bindande diskussion om dina krav och behov!

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.