Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Kylcontainer placerad på arbetsområdet.

Uppvärmnings- eller kylproblem?

Kriser kan uppstå. Låt inte brand, stora mängder vatten eller utrustningsfel störa verksamheten mer än nödvändigt. Vi kan hjälpa till med snabb leverans av utrustning som uppfyller era behov för att snabbt kunna återuppta verksamheten.

Energy Rent har kompetent personal som tillsammans med vårt breda sortiment av hyrutrustning och deras specialisering på temperaturkontroll, kan hjälpa till att lösa kyl- och uppvärmningsproblem i olika krissituationer på ett snabbt och effektivt sätt.

Vi hjälper till att hålla nödsituationer så korta som möjligt med nödkylning och uppvärmning. Flera företag är beroende av uppvärmning, ventilation, luftkonditionering, frysning och processkylning för att förhindra stora skador. Om det uppstår en kris som leder till kyl- eller uppvärmningsproblem kan det resultera i fatala konsekvenser.

Vi har ett stort lager av hyrutrustning, inklusive utrustning för nödkylning om egen utrustning sviktar. Vi skräddarsyr och anpassar en anläggning speciellt efter era behov, och installerar och levererar så snabbt som möjligt. I vår utrustningspark har vi allt från mobila kylaggregat till värmeväxlare och luftkonditionering – allt för att kunna hantera dina kyl- och uppvärmningsproblem.

Lång erfarenhet


Vi kontaktades när en bonde fick kylproblem i sitt kylrum. Han hade problem med eget utrustningssvikt. Vi levererade snabbt en mobil kylaggregat så att bonden kunde förvara sina grödor i rätt temperatur – och slapp kasta grönsakerna.

Vi har också nyligen levererat värme till en fiskodlingsanläggning, där kunden hade behov av snabb uppvärmning av vatten. Kunden väntade in stora mängder fisk, men hade problem med att värma upp tillräckligt stora mängder vatten som hämtades från en närliggande flod.

Tillgänglig 24/7


Våra kompetenta kollegor är redo att hjälpa till vid alla nödsituationer, oavsett när på dygnet. Kyl- och uppvärmningsproblem kan uppstå när som helst och ger vanligtvis ingen förvarning.

Uppvärmnings- eller kylproblem?


Även om kyl- och uppvärmningsproblem kommer oväntat, kan sådana nödsituationer hanteras på ett mer effektivt och snabbt sätt om man har en plan för hur sådana situationer ska hanteras. Vi står till tjänst om ni önskar ha en diskussion med oss om er beredskapsplan.

Tillsammans kan vi utarbeta och anpassa en handlingsplan för vad som ska göras om det uppstår kyl- och uppvärmningsproblem. Skulle problemen uppstå, kommer vi redan att ha en plan för hur de ska hanteras snabbt, så att kostnaderna och tiden i samband med kyl- och uppvärmningsproblemen blir så små som möjligt.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.