Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Truck loaded with equipment from Energy Rent.

Uppvärmning av testutrustning

Vi har lång erfarenhet av tester som kräver värme eller kyla.

Med referenskunder som Media City Bergen och Försvarsmakten har vi lång erfarenhet av testning och kylning. I Bergen anlitades vi för att testa datacentren i Media City Bergen (som bland annat huserar NRK och TV2) innan en permanent kyllösning var på plats. För den svenska försvarsmakten testade vi kylningen av olika försvarsbyggnader. Det är två stora uppdrag som har betytt mycket för oss och som vi är stolta över.

Kanske behöver du köra ett test åt din kund? I en ventil eller kanske i en kompressor? I så fall kan vi förmodligen hjälpa dig att få testet gjort. Vi levererar nyckelfärdiga lösningar för de flesta tester där pumpar, värmeväxling, uppvärmning eller kylning är nyckelorden. Energikällan som producerar den vattenburna värmen kan vara el, gas eller bioolja.

Med andra ord kan vi testa det mesta där värme eller kyla i form av vätska eller luft behövs. Vi har också kompetensen att dimensionera och beräkna i förväg. Det säkerställer ett bra och förutsägbart resultat.

Mobil utrustning för kyla

På Energy Rent har vi under flera år hjälpt kunder att erbjuda bra och korrekta hyreslösningar för test och kylning. Det är viktigt att du som kund vet vad som förväntas när det gäller temperaturkrav, nödvändig kylkapacitet och tillräcklig effektkapacitet.

Oavsett om du vill hyra små kylaggregat, större kylsystem eller andra tillbehör till ditt befintliga kylsystem kan vi hjälpa dig att hitta rätt lösningar. Vi tillverkar efter dina önskemål och krav. Vi har ett omfattande och brett sortiment av utrustning.

Kompetens och expertis

Energy Rent står redo att välkomna dig med sin kvalificerade personal. Vi hjälper dig som kund med allt från planering till själva konstruktionen ner på detaljnivå.

Energy Ren kan erbjuda uppstart, service och underhåll. Vi kan även erbjuda kundanpassade service- och underhållskoncept. Vi erbjuder även intressanta finansieringsalternativ såsom rent-to-buy eller hyra med återköpsoption. Enkel uthyrning är naturligtvis också ett alternativ som vi erbjuder.

Tveka inte att ta kontakt med oss. Vår kunniga personal ser fram emot att hitta en optimal lösning tillsammans med dig.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.