Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365

Undervärme för konstgräs- och fotbollsplaner

Undervärme för konstgräs- och fotbollsplaner!

Undervärme för konstgräs- och fotbollsplaner har blivit en viktig del för att upprätthålla optimala spelvillkor under hela året. Energy Rent ger dig tillgång till mobila pannor för uthyrning, skräddarsydda för undervärme för konstgräs- och fotbollsplaner. Våra pannor är inte bara effektiva, utan också miljövänliga, och de är idealiska för uppvärmning av undervärme på fullskaliga fotbollsplaner.

Under vintermånaderna är det avgörande att hålla fotbollsplanerna i brukbart skick, och undervärmen spelar en avgörande roll i det här sammanhanget. Den primära funktionen för undervärmen är för att förhindra tjäle i marken, vilket kan leda till skador och komplikationer för spelarna. Detta hjälper till att hålla planens spelbarhet, oavsett kallt väder.

Det är värt att notera att undervärmen vanligtvis används för att hålla fotbollsplanen fri från tjäle, och inte nödvändigtvis för att smälta snö. Snöröjning och borttagning av snö görs ofta med snöslungor eller liknande utrustning.

 

Energy Rent är specialister

Energy Rent AS har specialiserat sig på uthyrning av tillfälliga värmesystem – och kylanläggningar och har stor erfarenhet av projekt som involverar leverans av mobila värmecentraler för undervärme på fotbollsplaner. Vi förstår betydelsen av att uppfylla miljökrav i dagens samhälle. Därför erbjuder vi ett urval av fossilfria alternativ för mobila värmecentraler, inklusive elektriska värmecentraler, värmecentraler som drivs av biodiesel eller biogas, samt värmecentraler som använder pellets som bränsle. Detta ger dig flexibla och hållbara alternativ som är i linje med dagens miljökrav.

Utöver våra värmecentraler erbjuder Energy Rent också produkter från Kilfrost, en aktör som är erkänd inom flygavfrostning. Dessa produkter kan också vara användbara för att förhindra isbildning på konstgräsplanen och upprätthålla trygga och optimala förutsättningar för spel.

För att säkerställa att undervärmen fungerar effektivt, erbjuder vi också etylenglykol och propylenglykol, som är vanliga värmemedier som används i undervärmesystem. Dessa värmemedier bidrar till att upprätthålla jämn och tillförlitlig uppvärmning av planen, även under krävande förhållanden.

Oavsett vad du behöver när det gäller undervärme för konstgräs- och fotbollsplaner, kan du lita på Energy Rent AS för miljövänliga och effektiva lösningar. Vi är hängivna att stödja dig med toppmodern utrustning och expertis. Vårt mål är att säkerställa optimala förutsättningar för fotbollsspel under hela året.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.