Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Midlertidig kjølelager montert hos kunde

Tillfälligt kylager

Att hålla rätt temperatur är avgörande i ett tillfälligt kylager. Ett par grader för varmt kan snabbt innebära skadade produkter – oavsett om man lagrar mat, läkemedel, eller andra varor som kräver rätt temperatur.

Vi på Energy Rent tillhandahåller flexibla uthyrningslösningar för kylning, och står redo om du behöver omedelbar leverans. Vi levererar och installerar utrustning för alla temperaturer snabbt, antingen för planerat underhåll eller plötsligt fel på befintlig utrustning.

Kvalitet på kort tid

Temperaturkänsliga varor i ett tillfälligt kylager kräver stabila lagringsförhållanden, och det ställer höga krav på den utrustning som används. Till exempel kräver livsmedelshygienförordningen att alla "lättfördärvliga livsmedel" (mat och dryck som snabbt blir dåliga) ska lagras under 4 grader – oavsett om det är märkt eller inte. Även Livsmedelsverket har skärpt kraven de senaste åren, särskilt för fristående kyl- och fryslager.  Vi kan garantera att allt vi levererar håller god standard, så att man inte behöver oroa sig för ostabila temperaturer.

Energy Rent levererar snabbt och enkelt, och kan se till att dina varor inte skadas. Vi kan leverera hela kylsystemet, eller backup och reservsystem till befintligt kylager.

Vi har levererat kylning till hela kyllagret hos en större online-mataktör, där det permanenta systemet plötsligt misslyckades kl. 13.00. Allt bokades och sattes i transport, och utrustningen var på plats kl. 18.00, med efterföljande drift under kvällen. Kunden hade systemet tills det befintliga systemet var reparerat, och garanterade obruten drift.

I ett annat projekt levererade vi toppbelastning till ett kylager under de varmaste sommarmånaderna, för att säkerställa en lagertemperatur på 3 grader dygnet runt.

Flexibla lösningar och möjligheter

Ändringar i utetemperaturen, fel i systemet, eller ökad produktion är vanliga orsaker till behov av toppbelastning. När det primära systemet inte klarar av att tillhandahålla tillräcklig kylning kan det uppstå behov av tillfällig assistans. Tillfälligt kylager är ett av våra kärnområden. Energy Rent AB är experter på tillfälliga och flexibla lösningar.

Oavsett om behovet är planerat eller inte kan Energy Rent anpassa leveransen till era behov. Allt från produktionslokaler som är för varma på grund av maskiner och utrustning, till mindre kylager för matvaror eller läkemedel. Vi har gedigen erfarenhet och kunskap från de flesta branscher, och tar gärna en närmare diskussion för att hitta en lösning på era specifika behov.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.