Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Fotballbane midlertidig undervarme

Skapa rätt klimat för din idrottsanläggning med mobil värme

Energy Rent är specialister på uthyrning av tillfälliga system för värme, kylning och ventilationssystem, och vi ser till att idrottsanläggningar alltid har optimala förhållanden.

Vi har varit med i flera projekt där vi har levererat mobila värmecentraler för undervärme av fotbollsplaner.
Energy Rent AS har varit en pålitlig partner i otaliga projekt där vi har levererat mobila värmecentraler för uppvärmning av idrottsanläggningar, inklusive fotbollsplaner med konstgräs.
Våra mobila pannor är miljövänliga och idealiska för uppvärmning av undervärme på fullskaliga fotbollsplaner.

Bärbart uppvärmningslösningar

Vi tar miljön på allvar och är stolta över att kunna erbjuda fossilfria alternativ för mobila värmecentraler. Detta inkluderar elektriska värmecentraler, värmecentraler drivna av biodiesel eller biogas, samt värmecentraler drivna av pellets. Vi ger dig flexibla alternativ som är skonsamma mot miljön.

Elektrisk värmecentral

Våra elektriska värmecentraler ger dig ett rent och effektivt sätt att uppnå önskad temperatur. Dessa enheter drivs av elektricitet, som är en förnybar energikälla, och ger noll utsläpp av skadliga gaser. Detta gör dem idealiska för situationer där miljövänlighet är en prioritet.

Biodiesel- och Biogasdrivna Värmecentraler

Vi erbjuder också värmecentraler som kan drivas av biodiesel eller biogas. Dessa bränslen är förnybara och produceras med hjälp av biologiskt nedbrytbart material. Genom att använda sådana bränslekällor reducerar du betydligt ditt koldioxidavtryck och bidrar till att minska beroendet av fossila bränslen.

Pelletsdrivna värmecentraler

Pellets är komprimerade biobränslen gjorda av träavfall, sågspån och andra biomassmaterial. Våra pelletsdrivna värmecentraler ger dig möjligheten att uppnå värmeeffektivitet samtidigt som du använder en hållbar energikälla. Detta är särskilt fördelaktigt för de som vill minska avfall och utnyttja förnybara resurser.

Värmeöverföringsvätskor

Energy Rent är nordisk distributör för Kilfrost, en ledande aktör inom värmeöverföringsvätskor. Här kommer vi att kunna leverera produkter som förhindrar isbildning och som är högeffektiva miljövänliga vätskor som värmebärare i undervärmen.

Förhindrar Isbildning

En av de mest imponerande egenskaperna hos Kilfrosts värmeöverföringsvätskor är deras förmåga att effektivt förhindra isbildning. Detta är avgörande i många applikationer, särskilt i de kalla nordiska klimaten. Genom att använda Kilfrosts produkter kan du vara säker på att dina värmesystem och processer kommer att förbli operativa även under extrema kylförhållanden.

Miljövänliga Vätskor

Vårt samarbete med Kilfrost gör det möjligt för oss att erbjuda högeffektiva värmeöverföringsvätskor som inte bara ger överlägsen prestanda, men även är miljövänliga. Detta är en viktig faktor i dagens värld där hållbarhet är en nyckelbekymmer. Kilfrosts produkter är utvecklade med minimal miljöpåverkan och uppfyller de strängaste standarderna för hållbarhet.

Användningsområden i Undervärme

Kilfrosts värmeöverföringsvätskor finner bred användning i undervärmesystem. Vare sig det handlar om uppvärmning av byggnader, fiskodlingsanläggningar eller andra processer som kräver noggrann värme kontroll, är Kilfrosts produkter en ideal lösning. De ger snabb och effektiv värmeöverföring, och deras isförebyggande egenskaper är ovärderliga i kalla miljöer.

Vinteröppen fotbollsplan

Det finns ett stort behov av att hålla fotbollsplanerna vinteröppna. Vanligtvis används undervärmen för att hålla fotbollsplanen frostfri genom vintern, och inte för att smälta snö. För att ta bort snön används snöslungor eller liknande.

Utmaningen med snö

Även om undervärmen är effektiv för att förhindra frost, står man inför en annan utmaning när snön faller. Snötäckta fotbollsplaner är inte lämpliga för spel, och det krävs insatser för att röja planen innan aktivitet kan återupptas. Traditionellt används snöslungor eller liknande utrustning för att ta bort snön från planen.

Möjligheten att smälta snö

Ibland kan det vara lämpligt att använda undervärmen för att direkt smälta snön. Detta kan spara tid och ansträngning jämfört med manuell borttagning av snö. Genom att använda värmen som genereras av undervärmen kan snön smälta snabbt, och planen kan göras spelbar mycket snabbare.

Undervärme Konstgräs

Energy Rent AS är specialister på uthyrning av tillfälliga värmecentraler. Vi har varit med på flera projekt där vi har levererat mobila värmecentraler för undervärme av fotbollsplaner.

För att uppnå bästa effekt när det gäller att hålla fotbollsplanerna vinteröppna, är det viktigt att använda rätt teknologi och utrustning. Detta inkluderar effektiv undervärme, snösmältningsanläggningar och rutinerade underhållsprocedurer.

I dagens moderna fotbollsvärld är det ständigt ökande fokus på att säkerställa att planerna är i optimalt skick genom hela året. Detta kräver en kombination av traditionella metoder som undervärme och innovativ teknologi för snöborttagning.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.