Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Events

Rätt temperatur i hallen

Energy Rent är experter på uppvärmningkylning och ventilation. Vi säkerställer rätt temperatur i hallen. Utöver att hyra ut bästa utrustningen på marknaden, erbjuder vi också permanenta lösningar för dina behov. Om du ska bygga hall, är vi redo med det du behöver.

Alla typer av hallar

Vi säkerställer rätt temperatur och inomhusmiljö i allt från idrottshallar till flygplatshangarer. Med vår spetskompetens inom värme och kylning kan du vara säker på att du får den bästa produkten från oss. Storlek och innehåll är inget hinder, vi har lösningar som kan anpassas för alla ändamål.

Är du osäker på vilka behov du har, står vår högt kvalificerade personal till ditt förfogande med planering och utformning på detaljnivå. Vi hjälper dig hela vägen till optimala förhållanden.

Snabba lösningar

Energy Rent har stor erfarenhet av snabb leverans av nödvändiga lösningar. Till exempel väntade en stor aktör inom fiskodlingssektorn in stora mängder fisk år 2019, och värmesystemet som skulle värma upp vattnet från 2 till 10 grader var inte klart. Då levererade vi en tillfällig lösning som gjorde jobbet snabbt och enkelt. Med hjälp av anpassningsbara produkter löste vi problemet effektivt, och fiskodlingsanläggningen kunde ta emot fisken som planerat.

Mobila produkter

Vi är specialister på mobila uthyrningsprodukter. Vi hyr ut allt från mobila värmekontainrar med kapacitet upp till 4000 kW - till små och kompakta klimatanläggningar.

Det är viktigt för oss att kunna erbjuda ett flexibelt och brett sortiment, så vi kan erbjuda helt specifika och optimala lösningar för alla behov inom värme, kylning och ventilation. Förutom ekonomiska och energieffektiva fördelar för dig, är anpassade lösningar också vägen att gå mot en grönare framtid. Alla produkter i vår portfölj kan användas på ett miljövänligt sätt, och vi är stolta över att redan kunna anpassa oss till de miljömässiga hänsyn marknaden vill ta.

Vår kompetens till ditt förfogande

Oavsett om du behöver kylning för ett lagerhall, uppvärmning för en verkstadshall eller ventilation för en fotbollshall, levererar vi rätt temperatur i hallen. Vi levererar både permanenta och tillfälliga produkter, i alla storlekar. Vår breda kompetens och produktportfölj gör att vi kan skräddarsy lösningar för att anpassa oss till dina behov på det mest effektiva sättet. Energy Rent har kunskapen och erfarenheten som krävs för bästa möjliga resultat. Kontakta oss för att diskutera vad du behöver för din hall!

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.