Hoppa till huvudinnehålletRing ossTillgänglig 24/7/365
Ventilasjonsanlegg

Mobilt värme- och kylaggregat för ventilation

Vi levererar ventilation som passar dina behov

Energy Rent AS är experter på uthyrning av tillfälliga värme-, kyl- och ventilationssystem.

Vi erbjuder uthyrning av luftrenings-, ventilations- och luftkonditioneringsutrustning som kan anpassas till dina specifika krav på rekordtid. Oavsett om du behöver reglera temperaturen i ett byggprojekt, en renovering, ett öppet kontorslandskap eller tillfälliga evenemang har vi den expertis och utrustning som krävs.

Bättre komfort med mobil ventilation

Rätt temperatur i luften spelar en avgörande roll för välbefinnandet. Tänk dig en mässa eller konferens där allt är noga planerat, men där det är för varmt. Oavsett hur väl allt annat är organiserat blir upplevelsen dålig.

Vi erbjuder mobila ventilationssystem för uthyrning som är perfekta för en mängd olika situationer. Vi har hjälpt till att kyla ner allt från bröllop och konferenser till maskinrum och kontorslandskap, för att nämna några exempel. Blockera fältet

Bilde av kvinne som skruer på ventilasjonsannlegget

Bra för din hälsa

Varför är det då viktigt med god ventilation på till exempel en byggarbetsplats? Därför att syftet med ventilation är att avlägsna föroreningar i luften, t.ex. damm, avgaser och fukt, och ge ren, frisk luft.

Detta är mycket viktigt för vår hälsa, särskilt i närheten av en arbetsplats där många människor ofta vistas under långa perioder. Dålig och otillräcklig ventilation kan orsaka ett antal hälsoproblem. Kvaliteten på ventilationen påverkar också din koncentration, prestation och produktivitet.

Expertis inom filtrering

Om du t.ex. har problem med asbest kan vi använda en luftbehandlingsanläggning för att uppnå önskad filtreringsgrad. Vi kan leverera de flesta filterkvaliteter från F5 till F9. Vår utrustning kan även hantera HEPA-filter som är inbyggda i en extern filterbox.

Vi är redo att hjälpa dig att skapa balanserad ventilation, tillföra frisk luft och ta kontroll över miljön. Vår utrustning är miljövänlig och drivs huvudsakligen av el och andra fossilfria energikällor. Vi har även avfuktare som säkerställer ett torrt inomhusklimat vid renovering, nybyggnation och skadeavhjälpning.

De bästa lösningarna

Det som är viktigt att tänka på när man hyr ventilationsaggregat är att veta vad man behöver i form av luftflöde och om man behöver integrerad värme och kyla.

Vi kan hjälpa till med uthyrning av värme och kyla baserat på vattenburen värme. I det fallet levererar vi både en kylmaskin och en komplett mobil värmecentral med panna, pump och expansion.

Vi kan även hyra ut mobila värmepumpar. Detta är mycket förmånligt och kräver inte mycket installation. Som en bonus får du miljövänlig uppvärmning.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Utsändning av utrustning
Levererar till hela Europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Energy Rent

Är det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installation, det fixar vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet, och våra skickliga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.